úterý 16. prosince 2014

Prořezávače větví

Prořezávání větví je pro zdraví a růst stromů nezbytné. Nechcete se už trápit s pilami a nůžkami? Vyberte si šikovné pomocníky - prořezávače větví ! Prořezávače větví a pily na větve koupit o objednat u OBI. BOSCH UniversalChainPole Akumulátorový teleskopický prořezávač větví 0. Popis: Bezproblémové prořezávání větví stromů bez poškození .

Pravidelné prořezávání a úprava větví je nezbytná pro zdravý růst každého stromu. Pomocí teleskopické prořezávače pohodlně a bezpečně omladíte i stromy . Tuto činnost velmi usnadní například elektrické prořezávače větví. Umožňují prořezávat větve ve výšce až cca m uživateli pevně stojícímu . Speciální pily určené pro stromovou chirurgii zaručují bezpečnou práci v korunách stromů za přispění zapalování řízeného mikroprocesorem a schválenými. Díky ní se ze země dostanete do výšky až metru, . Vyvětvovací pily, prořezávače větví a teleskopické pily. Zde najdete vše za nejlepší ceny.


Pokud nemáme, co zrovna chcete, kontaktujte nás.

Ryobi RPP 7E prořezávací pila s elektrickým motorem. Vyznačuje se kvalitní konstrukcí i . Můžeme použít nůžky na silné větve , nebo použijeme pohodlnější způsob - AKU prořezávací pily. Teleskopická násada nám pomůže dostat se do hůře . Existují i malé lehké prořezávací motorové pily, což láká amatéry, aby si každoroční proces prořezávání větví usnadnili.


Ideální na prořezávání těžko přístupných větví. Otevírací doba: Po - Pá 7. V nabídce najdete prořezávače větví elektrické a akumulátorové, s různým stupněm . EAS 75 elektrický prořezávač větví s teleskopickou násadou pro pohodlné odstraňování přebytečných větví ze země (až do výšky m), řezná lišta Oregon,. Výrobce Dolmar, prodej v sekci. Autorizovaný prodejce Dolmar. Profesionální vyvětvovací pila vhodná nejen pro údržbu komunální a parkové zeleně.


Pila má silný elektrický motor s vysokým . Nepřetržitý řezný výkon bez. Zbavit koruny stromů zbytečných větví zvládneme i bez žebříku, pokud vezmeme do ruky moderní elektrický prořezávač větví EAS 7F.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky