čtvrtek 25. prosince 2014

Koupaliště vratimov ceník

Oficiální stránky Obce Vratimov. Aquaerobic: červen, červenec a srpen v ceně vstupného v případě zájmu návštěvníků koupaliště. Vstupem do prostoru koupaliště se každý návštěvník podrobuje ustanovením. Jedná se o sezónní plavecko-relaxační areál města Vratimova , který obsahuje:. Aktualizovaný ceník hřiště nabývá účinnosti dne 18.


Hledej koupaliště nebo bazén. Městské koupaliště Vratimov. Atrakce pro děti: dětské brouzdaliště, brodítka.


Služby: možnost půjčit si slunečníky, tenisové kurty, občerstvení. V areálu koupaliště najdete relaxační nerezový bazén s whirpoolovými tryskami, vodními a vzduchovými atrakcemi a ohřívanou vodou. Provozujeme letní koupaliště s relaxačním bazénem s tryskami, dětským bazénem s brouzdalištěm a brodítkem. Webkamera v průběhu sezony zobrazuje aktuální dění na příborském koupališti. Obraz se může načítat i několik desítek vteřin v závislosti na . Děti mladší let, zdarma, zdarma, zdarma.


Děti - let, 5- Kč, 4- Kč, 2- Kč. Studenti do let, 6- Kč, 5- Kč, 3- Kč. Chybí: vratimov Koupaliště Červenka info, ceník - Služby Boskovice www. Archiv Podobné Služby Boskovice nabízí nově wellness pobyt v Boskovicích. Může být na noci a dny(9Kč/osobu) a nebo na nocí a dnů(20Kč/osobu).


Ceník ubytování pronájmu kapacita až osob - ložnice. Bazén poblíž rekreačního domu koupaliště nebo bazén. Cyklostezky v okolí cykloturistika . Další možnosti ubytování v okolí města obce Vratimov , které odpovídají vašim kritériím (do 1km):.


Apartmány Vila Pavlínka v blízkosti termálního koupaliště Velké Losiny“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky