středa 26. srpna 2015

Zahradní altán 3x6m

Hledáte zahradní altán 3x6m? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Vhodný aj ako prístrešok pri domácej grilovačke a posezení s rodinou a přáteli alebo aj na grill párty alebo pikniky. Zahradní altán 3×6m s potiskem dřevěné chatky.


Celkem má bočních stěn které jsou opatřeny srolovatelnými stěnami, tyto stěny se dají i odendat. Nenechte pár kapek deště, aby vás vyhnalo ze .

Zelená nebo bílá barva střechy, nohy zelenobílé pruhy nebo bílé celé. Prodejní stán, altán 3x6m. TOTO ZBOŽÍ VYŽADUJE POUZE PLATBU PŘEDEM PŘEVODEM NA ÚČET, DODÁNÍ. Velikost stanu 3x6m , kovová konstrukce. Set zahradního nábytku Linda.


Vlastnosti Stabilní kovová konstrukce Voděodolný materiál Suchými zipy pro bezpečné upevnění bočních dílů odnímatelných bočnic s oknem Ochrana před. Zelený zahradní altán rychlosestavitelný F005-PA. Tmavě zelená barva plachty střechy.

Náš altán se hodí na jakoukoliv oslavu, posezení s přáteli, zahradní slavnost, pivní festival apod. Poslouží také rodinám s dětmi, které si mohou ve stanu udělat. Pevná střešní vzpěra, noh a robustní kovová konstrukce zajišťuje stabilitu. BRIMO Párty stan 3x6m exclusive.


Altán má metrů čtverečních kryté . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Na stěnách se nacházejí průhledná okna. Detail - Nůžkový stan 3x6m ocelový. Praktická výbava vaší zahrady = zahradní altán 6x3. Pergola 3xm Kvalitní pergola o rozměrech 3xm.


Pro výrobu pergol používáme pouze masivní smrkové hranoly a fošny, které dokážou odolávat. Ocelový nůžkový altán, stan 3x6m - DELUX Premium červený - šusťákové. Za pár minut je zahradní altán nebo jak se říká párty stan postaven díky nůžkové . Stěny altánu jsou opatřeny srolovatelnými stěnami. Má střešních vzpěr, noh k. Vše na eshopu skladem - rychlé dodání.


MARY CREME - Párty stan - zahradní altán - pavilon 6x m. Díky nůžkové konstrukci je stan snadno a rychle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky