pátek 28. srpna 2015

Intrastat sk

Intrastat SK systém na strane finančnej správy. INTRASTAT SK je systém zberu štatistických údajov o zahraničnom obchode medzi členskými štátmi EÚ, tzn. EÚ vytvorený jednotný trh. To znamenalo zrušenie hraníc medzi . O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Pre systém INTRASTAT - SK je tovarom všetok hnuteľný majetok vrátane elektrickej energie, plynu a vody.


Predmetom hlásenia pri odoslaní je. Povinnosť predkladať hlásenie INTRASTAT - SK - tzv. Cílem semináře je informovat účastníky semináře o systému INTRASTAT - SK a jeho uplatňování v praxi a změnách v . Všetky subjekty, ktorým do prvého mája vznikne povinnosť predkladať INTRASTAT - SK hlásenie, bude o tom štatistický úrad informovať,“ vysvetľuje A. V systéme INTRASTAT - SK je každý, kto je povinný tento výkaz vytvárať označovaný ako Spravodajská jednotka. Jedná sa o každú právnickú, fyzickú osobu a . Pre uľahčenie overovania a spätnej kontroly vykázaných údajov ŠÚ SR odporúča spravodajským jednotkám zaznamenať všetky opravy v INTRASTAT - SK.


Cieľom seminára je oboznámiť účastníkov o aktuálnych legislatívnych predpisoch platných pre systém INTRASTAT - SK a ostatné zmeny. Dosud byla zpráva natvrdo pojmenována vždy SK. Kurz INTRASTAT je zložený z dvoch častí, prvá je úvod do systému a problematiky ako takej a druhá časť je venovaná praktickej činnosti pri vyplňovaní, . Európskej únie opúšťajúcich územie . Seminár je určený pre pracovníkov, ktorí sú vo firme zodpovední za vedenie evidencie a ktorí zodpovedajú za zostavovanie hlásení INTRASTAT , súvisiacich s . Hlásenia INTRASTAT SK - vznik povinnosti. Vyhláška Štatistického úradu Slovenskej republiky č.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky