čtvrtek 27. srpna 2015

Sleva sauna

Právě nemáme žádné aktuální slevy v této kategorii. Prohlédněte si jiné zajímavé nabídky. Automaticky upozorňovat na podobné slevy e-mailem? Nabízíme slevy z celé republiky.


Dvě hodiny relaxace a pohody s malou lahví sektu v ceně! Relaxujte a posilujte imunitu zároveň.

Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Užijte si s přáteli nebo svou. Privátní wellness Infinit pro dva - sauna a whirlpool. Aktuální nabídka od slevomat. Ondřejník – rodinný výlet do Podbeskydí.


Cedrová sauna s ochlazením v bazénku a velkou odpočívárnou, masáže, infrakabina s slevou ! Uvedené slevy a výhody můžete využívat v e-shopech, kamenných provozovnách a obchodech,. Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce s kapacitou pro 1osob na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní.

Jediný saunový svět umístěný v přírodě a přitom takřka v . Beskydy s polopenzí, soukromou vířivkou, saunou , bylinkovou koupelí a slevou. Brna s venkovním ochlazovacím bazénem. Slevový poukaz si můžete . Sobotní sauna a slevy pro rodiny! Pracovní týden byl náročný? UPRAVUJEME PODMÍNKY DĚTSKÝCH VSTUPŮ.


Odpočiňte si v klidné části našeho hlavního města! Relaxační wellness se slevou na nebo noci. HOTEL SAUNA - MALÁ MORÁVKA. Aquacentrum – whirlpooly, bazén, kosmetika, masáže, pedikůra, aqua bar. Speciální edice saunových kamen vyrobená ke stoletému výročí samostatnosti Finska.


Připravili jsme pro vás zajímavé slevy na saunu a wellness. Infrasauna pro osoby, která je vyrobena z exkluzivního saunového dřeva hemlock, Disponuje ionizérem, karbonovými topidly a rádiem. Dárkový poukaz s věnováním.


Sauna klub Afrikana - hodiny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky