čtvrtek 20. srpna 2015

Sekani travy cenik

CENÍK SEKÁNÍ TRÁVY A ÚDRŽBA TRÁVNÍKU. Sekáme levně, rychle a pečlivě! Pro objednání termínu sekání volejte tel. Sekání trávy v Brně a okolí za nejlepší ceny! Minimální velikost pozemku 3mnebo 5Kč bez dopravy.


Profesionální údržba zeleně a péče o zeleň, sekání trávy i sekání svahů.

Odstranění ruderálního porostu s naložením a . Nejlevnější sekání trávy v ČR. Jinde jsem zase videla orientacni cenu Kc za . Ruční neodborná (pomocná) práce. Orientační ceník zahradnických služeb.


Sečení se sběrem a odvozem trávy na . Traktor ETESIA bez sběru (mulčování). Pravidelné sečení trávy v rovině se sběrem ( minimálně 2x za měsíc ), bez odvozu odpadu .

Už Vás nebaví sekat trávník? Zbavte se starostí a objednejte si naší firmu. Odvoz a zneškodnění posekané trávy. Hodinová sazba je 1- 22-Kč na hodinu.


Dále si účtujeme - -Kč za jeden metr čtvereční posekání. Kompletní ceník naleznete zde. Dělá vám starosti údržba trávníku? Vyzkoušejte profesionální péči za výhodné ceny. Ne všechny travnaté plochy nutně vyžadují sběr sečené trávy.


Služba, Upřesnění, Cena v Kč, Za jednotku. Stříhání živých plotů, 1. Nabízíme údržbů zelené krajiny včetně nepropustných terénů a porostů. Provádíme pravidelnou i jednorázovou údržbu zeleně, sekání trávy , hrabání listí, odplevelení, odklízení sněhu atd. Seč travnatých ploch provádíme u rodinných domů, komerčních objektů, městských parků a ploch, nebo volných travnatých ploch. U každé Vámi objednané práce je možné.


Uvedené ceny jsou bez DPH. Ceník služeb hodinového manžela.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky