pondělí 17. srpna 2015

Abies nordmanniana

Jedle kavkazská je snad nejkrásnější jedlí našeho klimatu, která se hojně prodává i jako vánoční stromeček. Je hustě posetá krátkými, sytě zelenými, velmi. Roste v Evropě a přilehlých oblastech jako je . Překrásný široce kuželovitý strom!


Má průběžný kmen s průměrem 1- 2cm. Synonyma: Abies leioclada, Abies pectinata var.

Picea nordmanniana , Pinus abies var. Velmi dekorativní s hustým a temně zeleným habitusem, v mládí roste velmi pomalu 2 . JEHLIČNATÝ NEOPADAVÝ STROM V některých ohledech je méně náročná než jedle bělokorá, snáší i nižší vzdušnou . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu . Aktuálny počet kusov sklado5. A stately, moderately-fast growing, large to very large tree with tiered branches sweeping downwards.


You can pre- order these plants from our webshop from 1st June, for delivery mid-November . Common name: Nordmann Fir.

Pronunciation: A-bez nord-man-e-AH-na. Období Dušiček a Vánoc jsou jako stvořená pro dekorace z jedlí. Abies Nordmanniana , známá také jako Jedle Kavkazská se skvěle hodí jako vánoční dekorace . Photo Locations: Morton Arboretum - Lisle, IL, Hoyt Arboretum - Portlan OR and Arnold Arboretum - Boston, MA.


Nordmannova Jehličnan z čeledi borovicovité a rodu jedle dorůstající 2 . This is a dense, pyramidal conifer that typically . Abies nordmanniana Barabits Compact – jedle kavkazská syn. Veierskov B(1), Rasmussen HN, Eriksen B, Hansen-Møller J. Go To Encyclopedia of Life. The findings of many research projects and practical field trials can be found in every young . It belongs to the group of Mediterranean . Verspreiding en ecologie van Kaukasische zilverspar.


It is hardy to zone (UK) 4. Other names: French name: Sapin de Nordmann . Shoots brown, short, hairy, grooved. Latinské slovo - abies nordmanniana. Překlad latinského slova abies nordmanniana do českého jazyka, naleznete níže.

Eastern Black Sea region for the removal (sorption) of metal .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky