středa 26. srpna 2015

Elektrická sekačka gardena

Naše elektrické sekačky PowerMax poskytují optimální pokrytí trávníku a skvělé výsledky sečení díky motoru Power Plus a dvakrát kalenému noži DuraEdge. Rotační elektrické sekačky Gardena. Silná a všestranná elektrická sekačka s prodlouženou zárukou roky.


Prodáváme jen to, čemu rozumíme. PowerPlus: výkonný motor se silnou převodovkou pro silný a přesný střih trávy s.

Snadno ovladatelná sekačka na trávu s volantem a jednoramenným madlem pro. Popis: Dobrý den, prodávám . Sekačku lze použít i jako ruční sekačku na trávu. Výkonný elektromotor 4W. Akční nabídky na téma elektrická sekačka najdete na Skrz.


Tato snadno manévrovatelná a lehká elektrická sekačka na trávu je ideální pro péči o menší travnaté plochy. Speciálně tvrzené nože poskytují při sekání . Rain Bird zavlažovací systémy pro trávníky, Gardena zahradní nářadí, zahradní technika, elektrické sekačky , nůžky na stromy, hadice robotické sekačky.

Nejen svým atraktivním designem vystupuje tato pozoruhodná sekačka z řady. Své schopnosti uplatní i při práci na větších pozemcích. Výšku sečení lze nastavit. Elektrické sekačky - Gardena. Sekačka elektrická Gardena PowerMax 37E Doprodej Sleva.


Nástupce sekačky PowerMax E. Výhody: Pro precizní posekání trávníku jako nůžkami – velmi lehký . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny . Benzínové sekačky jsou pro vás příliš hlučné či těžké? Pak vyzkoušejte sekačku elektrickou. Práce s nimi je snadná a účinná.


Travní elektrické sekačky od těchto výrobců:. Velká rukojeť pro větší pohodlí a kontrolu. Ekosiarka eshop - špecialista na záhradnú techniku a záhradný nábytok. V sortimente tak nájdete sekačky , kosačky, traktory, krovinorezy, motorové píly, . Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


GARDENA záruka spokojenosti a kvality.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky