pondělí 24. srpna 2015

Pelargonie vonná

Květy jsou světle růžové barvy a horní dva okvětní plátky . Dodáváme velmi silné rostliny v květináči průměr cm! VONNÉ , AROMATICKÉ PELARGONIE. Dovolím si Vám zde představit malou ochutnávku muškátů, pelargonií , zvaných též čapí nůsek, které nejsou známé . Herbář léčivých rostlin J.

Zentricha uvádí vonné pelargonie jako léčivku, která čistí cévy od sklerotických usazenin, podporuje . Novinka mezi vonnými muškáty - když zavřete oči okamžitě poznáte úžasnou vůni . Co na mykózu a proti rakovině. Naše babičky věděly, že nejen krásně . Za léčivé se pokládají pelargónie obsahující geraniovou silici, to znamená že jsou to ty příjemně vonné. Nepatří mezi ně běžný balkónový muškát - pelargonie. Odtud se rozšířily tyto hezky vonící rost- .

Kromě toho, že se pelargonie pěstují pro svoje barevné květy, existují však i druhy, které jsou zajímavé svými vonnými listy. Tyto listy se mohou použít jako . V katalogu nemáme podrobnější informace o pelargonie vonná. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Pelargonium capitatum Ait. Máte-li otázky k použití esenciálního oleje z pelargonie, napište nám do ePoradny.


Rady, tipy, návody krok za krokem pro vaši zahradu, dům, byt, dílnu a hobby. Rady pro chov domácích zvířat. U nás jsou známé pelargonie vonná a citronová.


Vonné pelargónie (muškáty) pocházejí z jižní Afriky. Jejich listy vynikají intenzivní citrusovou vůní. Nyní jsou k dostání i odrůdy s méně očekávanou . Prunella vulgaris Tato choulostivá pelargonie není mrazuvzdorná a venku dlouho nevydrží, . Několik vonných rostlinek vás samozřejmě veškerého nepříjemného hmyzu nezbaví.


Vonná látka geraniol, která se z těchto pelargonií získává, se používá. V katalógu nemáme podrobnejšie informácie pelargonie vonná.

Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Listy jsou srdčité, ochmýřené a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky