pondělí 24. srpna 2015

Benzínová sekačka hecht

Motor o zdvihovém objemu 1cm3. Rotační benzínové sekačky Hecht. Benzínová sekačka s pojezdem a motorem HECHT OHV o obsahu cm3.


Oblíbená benzínová travní sekačka HECHT pro střední a větší zahrady s pojezdem a kompletním příslušenstvím 5in1. Poháněna je benzínovým motorem Hecht OHV.

HECHT 5SW - benzínová sekačka s pojezdem. Rozhodně už nikdy nic nekoupím v prodejně Dakr ve Vsetíně a už vůbec nic od italské značky Hecht. Jsetli někdo víte o benzínové sekačce která tímto . Hledáte hecht benzínová sekačka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Tráva je při sečení rovnána do řádků, je tak možné ji použít.


Popis: Prodám benzínovou sekačku s . Porovnali jsme elektrické, aku a benzínové sekačky.

Mulčovací klín a kryt bočního výhozu v ceně. Výhody - Kvalitní benzinový motor se . Benzínové sekačky s pojezdem s motorem hecht značek jako Hecht. Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


Otestovali jsme nejlepších sekaček na trávu, porovnali je a určili vítěze testu. Sekačka je ještě v záruce (cca měsícu). Kupovaná nová před měsíci. Používaná jednu sezónu, vše funkční, vyměněný olej po záběhu.


Maximální točivý moment (Nm) 7. Nakupte Benzinová sekačka Hecht 5SH v akci , prohlédněte si hodnocení a recenze Benzinová sekačka Hecht 5SH. Další slevy zahradní techniky na . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kovové šasi, kuličková ložiska.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Největší odlišností od většiny ostatních sekaček.

Centrální nastavení výšky .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky