úterý 25. srpna 2015

Shark drtič

Unikátní celokovové drtiče větví a zahradního odpadu s extrémně odolnou konstrukcí. Tento drtič je silným a profesionálním pomocníkem připraveným kdykoliv odvést kvalitní práci na Vaší zahradě. Drcení zahradního odpadu, větví a . Hledáte drtic shark vetvi? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Zpracují větve o průměru až cm. Romane u drtiče bych postrádal funkci samovtahování, takže pokud zde obsluha láduje klacek do drtičky, do válcové jej založíte a . Například drtič Shark od české firmy Vares sice nevyniká oblými designovými křivkami, výkonný stroj s rychloběžnými noži a motorem 6 . Zahradní drtič Shark kW - kvalitní celokovový drtič za super cenu. Popis: je to dědictví po tchánovi drtič je vhodný na menší. Jde o nejnovější model, který byl vyvinut pro potřeby malých a středních kompostáren.


OD JIŘIN AŽ K VĚTVÍM mm.

SHARK patří k tomu nejlepšímu . Drviče vetví spracujú drevený odpad na jemnú drť, ktorú je možné využíť ako kvalitnú mulč. Spracujú vetvy o priemeru až cm. Značka Shark vám nabízí elektrické zahradní drtiče odpadu ostré jako žralok z kvalitní nástrojové oceli. Zpracovat současně stvoly z rajčat, jiřin, malin a zároveň větvě až do průměru . Nože mají zároveň ostří po obou stranách.


Nejvýkonější drtič s elektromotorem na trhu ! W, 2V, CZ výrobek (Vares). Pořiďte si elektrický drtič větví VARES Shark kW k efektivnímu drcení napadaných a pořezaných větví. Pokud vlastníte sa velký pozemek nebo prostě chcete ještě výkonnějšího . Ostří řezné - nůž - pro drtič SHARK.


Drtič větví Vares Shark kW. Kč: skladem24Kč bez DPH. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . Snadno rozdrtí větve až do . Usnadněte si péči o zahradu kvalitní zahradní technikou.

Elektrický zahradní drtič Shark. Inovované plnící hrdlo s madlem. Systém snadného čištění, motorová . Varianta s výkonnějším motorem KW vhodná na zpracování většího množství odpadu o průměru .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky