úterý 11. srpna 2015

Hotel sněženka

Vyrazte k nám na hory do krásné čisté přírody na pomezí Jeseníků a Kralického Sněžníku kdykoliv během roku. Nově rekonstruovaný hotel Sněženka v Hynčicích pod Sušinou. Restaurace – míst, jídelna pro hotelové hosty, salonek – společenská místnost s TV.


HORSKÝ HOTEL SNĚŽENKA - Hotely - Šumpersko - Hynčice pod Sušinou. V údolí chrastického potoka V okolí je možnost kratších .

Horský hotel Sněženka se nachází v ekologicky čisté krajině na pomezí Jeseníků a Králického Sněžníku. Horsky Hotel Snezenka , Šumperk: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Horsky Hotel Snezenka , které se v . V horské oblasti Jeseníky, Králický. Další fotografie: Ubytujte se a relaxujte v ekologicky čisté . Ubytování v Jeseníkách, lyžování, běžky i lyžařské vleky.


Turistika, jízda na koních a horském kole, půjčovna dvoukolek segway, wellness a venkovní. Sněženka nabízí také nevšední adrenalinové i pohodové výlety na Segway do přírody. Umístění a dostupnost objektu.

Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa . Hotel Sněženka se nachází v krásné krajiné oblasti pohoří Králického Sněžníku. Hotel nabízí ubytování na horách blízko lyžařského areálu . Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení a TV. Hotel s kapacitou osob má k dispozici restauraci, jídelnu, společenskou místnost s HiFi a dataprojektorem, . Kapacita: míst Možnost . Jsme horský hotel Sněženka , nabízíme příjemné ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích, které jsou obklopeny okouzlující přírodou a díky svému umístění . Poloha: ubytování a relaxace v ekologicky čisté krajině, divoké, romantické přírodě, na dosah vrcholu Králického. Chata je nadstandardně vybavená. TV, koupelnou s rohovou vanou a sprchovým koutem, kuchyň je vybavena lednicí s . Prohlédněte si recenze hotelu Sněženka , a volné termíny Last Minute zájezdů do hotelu Sněženka , včetně všech slev.


Pestrá nabídka dovolených do hotelu . Když hory pokryje bílá peřina, tak žádný lyžař nebo snowboardista neodolá a vyrazí na sjezdovku. Staré Město okres Šumperk, Olomoucký kraj. Místo: Hynčice pod Sušinou. Restaurace Horského hotelu Sněženka v Starém Městě pod Sněžníkem už se těší na vaši návštěvu.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Rádi bychom Vám nabídli ubytování v Horském hotelu Sněženka. Známý hotel s restaurací na východním svahu Králického Sněžníku. V hotelu a jeho blízkém okolí si zasportujete po celý rok, kolem je řada turistických tras.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky