pátek 14. srpna 2015

Plastove vedro

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Priehľadné plastové vedro s bielym vrchnákom a poistkou s rúčkou na držanie. Po uzavretí poistka zacvakne. Pro své malé rozměry je vhodné pro ruční manipulaci . Seznam výrobků - plastová vědra , plastové kýble a kýblíky.


Katalog výrobků - plastové dózy, plastová vědra , plastové boxy.

Vhodné pro stavební chemii, potravinářství nebo chemický průmysl. Zboží,které jinde neseženete, rychlost dodání a ceny, které vás dostanou! Velké plastové vědro do stáje i na závody o objemu litrů. Plastové vědro s víkem, je vhodné pro manipulaci s kapalinami i sypkými hmotami. Prodejna Praha Letňany: Dle zvolené varianty.


Vedro na stavebný materiál, Vedro na krmivo pre zvieratá. Vedro Groku Nemecká kvalita za super cenu. Je vyrobeno z odolného polypropylenu. Sú vyrobené z polypropylénu (PP) a majú vo väčšine prípadoch originálne .

Použitie v priemysle potravinárstva a farieb. Plastové vedrá s vekom sú vhodné pre skladovanie pevných a kvapalných látok. Vybavené vylamovacou poist.


Praktické, hranaté, plastové vědro z houževnatého materiálu o objemu litrů. Víko vědro hermeticky uzavře, je průhledné, pružné a velmi odolné. Plastové kbelíky a vědra nabízíme v široké škále velikostí a objemů (od litrů do litrů).


Všechny tyto nádoby jsou opatřeny víkem a mají široké uplatnění v . Vědra › Vědro plastové l . Vědro (také kbelík neboli kýbl - z německého kübel) je okrouhlá nádoba pro přepravu a uchovávání zejména kapalných látek, ale i . Popis: ale na míchání většího množství st materiálu . Bezplatná inzercia, plastove vedra predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Obdélníkové plastové vědro l BRILANZ - rozměr x 2x cm. Dodává se v mixu barev: stříbrná, světle zelená, modrá.


Objem vědra je l, proto se perfektně hodí při mytí oken, . Vaše cenaKč Vaše cena bez DPH6Kč. Zvýší množství pro vložení do nákupního košíku Sníží množství . Mop plochý 40cm s jazyky Flipper.

Výrobce: BARTON TRADING s. Bavlněný mop, vhodný pro držák Flipper.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky