pondělí 24. srpna 2015

Vodní jetpack

Jetpack si stačí nasadit na záda a výkonné trysky se postarají o to, že vylétnete nad vodní hladinu. Pro létání nepotřebujete žádné předchozí zkušenosti a létat . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Posouváme hranice adrenalinu.


Vyzkoušejte si novinku „ jetpack “ a zažijete nezapomenutelný let nad vodní hladinou. Nejvíc ze všeho jsme chtěli, aby si mohli .

Jetpack v Praze, novinka v adrenalinových vodních sportech konečně i České republice. Zapomeňte na šlapadlo nebo vodní skůtr! Kupte si nový vodní jetpack , s kterým si můžete užívat neomezené zábavy ve výšce až metrů nad hladinou v . Vypadá to ekologičtěji než mít na zádech tryskový motor a . Létat si jen tak s tryskovým motorem na zádech bylo doposud možné snad jen ve filmech.


Chceš se cítit jako James Bond? Parádní věcička pro parné letní dny. Vodní JetPack umožňuje svému majiteli užívat si řádění.


Vznášíte se nad vodou jako mág, potápíte se a skáčete znovu nad hladinu jako delfín.

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Flyboar vodní tryskový prostředek, vám dodá . Představujeme zážitkový poukaz Jetpack – létání nad vodní hladinou, který nadchne každého! Tento zážitkový poukaz je skvělým dárkem pro Vašeho blízkého, . Jetpack je pro všechny adrenalinové nadšence, kteří si chtějí vyzkoušet akční let nad vodní hladinou bez tvrdého přistání. Jetpack je v podstatě křesílko, které má trysky za zády a díky nim a vodnímu proudu se můžete volně vznášet několik metrů nad vodou ! Darujte létací zážitek nad vodou ! Chcete zkusit létat nad vodou a prožít bláznivý adrenalinový zážitek?


Novinka ve vedních sportech - tryskový batoh jetpack ! FOTO: Jetpack Letlev R2Raketový batoh, známý spíše pod anglickým názvem jetpack , není jen výmyslem akčních počítačových her. Podívejte se na nejnovější testovací test jetpacku Martin! Podivný vynález: Jetovator je zmutovaná vodní.


Nabízíme ti adrenalinovou kratochvíli nedaleko Prahy. Neumíte si představit rozlučku se svobodou jako adrenalinovou vodní zábavu spojenou s létáním? Hasiči v Dubaji létají – k hašení využívají vodní jetpack. Doplhin jetpack vypadá jako senzační věc.


Dnes je tento model používán zejména . Tím je Franky Zapata z Zapata Racing (ZR).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky