středa 26. srpna 2015

Květinářství radotín

Radotín je zde právě pro vás. Milí lidé, vítejte na mé webové prezentaci. Reliéf, květinářství v Praze: adresy, telefonní čísla, pracovní doby a jak se tam dostat.


Nabízíme celoroční široký sortiment řezaných květin. Odborné poradenství v oblasti péče o hrnkové rostliny.

V naší prodejně najdete velký výběr rostlin od nejlepších . Dřeviny také dovážíme ze školek v Holandsku, . Manacor - květinový svět, s. Květinářství a zahradnictví Bellis - rozvoz květin . KVĚTINÁŘSTVÍ ZNAMENÁČEK ZDENĚK-CATTLEYA. Máme zde pro vás přichystány veškeré . Sekačky na trávu a traktory za akční ceny.

Tento internetový obchod slouží pouze jako doplněk k našemu kamennému velkoobchodu. CutFlowers – velkoobchod květinami. Vladimíra Růžičková, Zahrádkářské centrum.


Specializujeme se na prodej stabilizovaných pravých rostlin (květiny, trávy, listy a stromky), které si zachovají přírodní vzhled po mnoho let. Požár v květinářství v Praze nezpůsobil větší škody, hasiči museli odvětrat obchod i část domu. Velkotržnice Lipence, hala č. Zaregistrujte se prosím ZDE.


Zadejte prosím Vaše kontaktní a registrační. Zbraslavsko- radotínská kapela Paradogs na soutěži v Akropoli. Provozuji květinářství a nabízím aranžérské a floristické práce. Petr má více jak let zkušeností s podnikáním v květinářském oboru. Zahradnické centrum s tradicí . Ivana má více jak let zkušeností s podnikáním v květinářském oboru.


SALÓN PRO PÉČI O ČLOVĚKA - V. Po, - 12:3 13:- 17.

St, - 12:3 13:- 17. Pá, - 12:3 13:- 17. So, 8:- 11:3 13:- 16 .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky