středa 26. srpna 2015

Terasová prkna bangkirai

Dřevěná terasová prkna snoubí eleganci a funkčnost v jednom. K dostání v exotických dřevinách i klasickém provedení - např. Terasové prkno z exotické dřeviny bangkirai yellow balau.


Jádrové dřevo má v čerstvém stavu žlutohnědý až nazelenalý vzhle často ale ztmavne v olivově . Bangkirai je exkluzivní terasové dřevo z exotické dřeviny. Barevné rozdíly mezi jednotlivými prkny jsou přirozené a obvyklé.

Nabízíme terasová prkna s drážkováním. Máme let zkušeností, poradíme, přivezeme. Zjistěte si aktuální cenu terasových prken.


Patří k nejodolnějším a nejtěžším druhům dřeva, . OSB desky, spárovky, překližky a dřevěné polotovary nabízí MAPH, s. Odolné a tvrdé dřevo pro venkovní terasu. Popis: Prodám terasová prkna Garapa, . Terasová prkna z exotických dřevin pro venkovní terasy. Exotická dřevina bangkirai je velice odolné, tvrdé a trvanlivé dřevo, je immunní proti .

Barva dřeva bangkirai je různorodá od světle . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Poslední hodnocení produktů. Konkrétně se jedná o terasová prkna vyrobená z modřínu sibiřského, borovice douglasky, bangkiraie a termojasanu. V naší aktuální nabídce naleznete terasová . Kompozit, vytvořený spojením dřevěné hmoty s PE.


Rýhovaná (drážkovaná) prkna jsou určena především na terasové podlahy, zahradní chodníčky,. Masivní a mimořádně pevné WPC prkno – špičková kvalita pro náročné. WPC terasové prkno biwood Pro s plným profilem. Je možné vybírat z několika dřevin: borovice, modřín sibiřský, modřín evropský a bangkirai. Díky této látce vykazuje dřevo bangkirai vysokou odolnost dřeva proti plísním a hnilobám.


Jedná se o borová terasová prkna bez impregnace. Kvalitní terasová prkna z různých dřevin jsou na prodej u firmy Wood Cité-okres Uherské Hradiště. Pro dřevěné terasy doporučujeme dřevo bangkirai , . Srí Lanka, Barma , Thajsko,.


Pořiďte si nádhernou a především trvanlivou terasu, která bude ozdobou Vaší zahrady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky