pondělí 10. srpna 2015

Příslušenství k vínu

Příslušenství k vínu a vše pro milovníky vína. Emgeton Infračervený digitální teploměr na víno WineCie. Mezi nejoblíbenější dárky patří nejen praktické otvíráky a vývrtky na víno , ale také jejich luxusní varianty s krystaly SWAROVSKI, v krásných dárkových baleních.


Milovníci vína si u nás přijdou na své! Vakuová pumpička na víno poslouží k odsátí .

Online prodej doplňkového sortimentu k vínu - vakuová zátka na víno , otvírák na víno , dárkové sady, dárkové obaly na víno , dárková balení, krabička na víno. Strojově vyráběny křišťál, objem 7ml. Nabízíme příslušenství k vínu - sady na víno s vývrtkou, teploměrem, nalévátkem, skleničky na víno, karafy na víno.


Nabízíme nejširší sortiment, fullservisové služby, odezvu na poptávku do hodin. Dárkové balení vína, tašky na víno, odnosky . Využijte množstevní slevy. Uděláme z vás dokonalé sommeliéry.


Vybírejte z široké nabídky příslušenství pro servírování vína od prémiových výrobců té nejvyšší kvality.

Největší internetový obchod s víny a příslušenstvím. SINGLE BOX dárková krabice na víno , přírodní. Stav skladu 8ks, objednáno ks. Poptat zboží Katalogová cena1Kč . K dobrému vínu patří nejen dobrá společnost, ale také krásné karafy, sklenice a další příslušenství.


A právě tomu se věnuje tento článek, jež . Elegantní a praktická sada kusů nálevek na víno. Pomocí vinné nálevky snadno a bez potřísnění nalejete víno či jiný nápoj, stačí je jen zasunout do hrdla. Proměňte obyčejné popíjení vína v neobyčejný zážitek. V příslušenství pro víno od WMF najdete vše, co pro to potřebujete. WINO kovový víceúčelový skládací otvírák na víno, černá.


Pro Váš ještě větší komfort k Vaší sklence. Hledáte něco konkrétního a nenašli jste v naší . Kvalitní vinařské doplňky. Vinařské doplňky a příslušenství k vínu jako např.


Doradillo dárková taška na víno.

VS JARIBU Sada dvou zátek na víno. Vývrtka na víno VINO - WMF. Nabízíme kvalitní vývrtky, uzávěry, vinné sety k servisu vína, šavle na sabráž. Pokud by vás zajímalo, jak správně servírovat víno, přinášíme . Nebyly nalezeny žádné produkty.


Přihlaste se k odběru našich novinek a katalogu. Kbelík na láhev šampusu 5l. Balení pumpičky Vacu Vin bílá. GIL 2dílná sada na víno v papírové dárkové krabičce, černá. Doporučená technologie potisku: Q2: Las-kov .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky