středa 26. srpna 2015

Distanční sloupek m3

Trubičkový distanční sloupek , délka: 6mm, průměr 8mm. Plastový distanční sloupek - trubičkový. Distancni-sloupek-M3-5mm-zavit-vnitrni-vnejsi-d456. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Kovový distanční sloupek o délce: 5mm, závit: M, dé.


Materiál: Polyamid - černý.

Technická data: rozměr (závitu): MB: mm C: mm L: mm SW: mm tolerance délky: ± mm . Buy MSTANDOFF - 1MM - AAVID THERMALLOY - Distanční Sloupek , Mosaz, Oblý Samec-Samec, 223. Mechanické prvky jako například distanční sloupky, šroubky, matky a další různý spojový materiál. M, délka celého slopku je 10mm, materiál: mosaz. Typ distanční prvku, distanční sloupek se závitem.


Tvar sloupku, šestihranný. Distanční sloupky plastové: 5Výrobky pro „ Distanční sloupky plastové“ u Mercateo,. DISTANČNÍ SLOUPKY KOVOVÉ (NIKLOVÁNO) - šestihran mm. S vnějším a vnitřním závitem M.

Další informace naleznete v lisování do nerezové oceli. Poniklovaná mosaz strana 29. Pozinkovaná ocel strana 29. M3xdistanční sloupek kov, l=25mm.


Tyto průchozí závitové sloupky se lisují do kruhové díry. EUROCASE pro CASE distanční sloupek M-6. Lze je také snadno spojovat. Kovové distanční sloupky se závitem M3.


Krásný zlatý distanční sloupek M- mm (ks) je vhodný pro tvorbu designových záležitostí. Je vyroben z nerezové oceli. Zlatá vrstva je vytvořena nanesením . Vnitřní závit 10mm, Vnější závit 8mm. DI5M3xdistanční sloupek , Kč . Lisovací sloupek s vnitřním závitem BSO, neprůchozí, závit mm, minimální hloubka závitu mm, ocelový. Konstrukční díly distanční sloupky.


M, na druhém konci je tyčka se závitem M, Kč. Víte prosím někdo, jakou velikost whitworthu mají závity pro distanční sloupky ve. K přenosu zvuku může docházet přes připojení vrstvy ( sloupky ), dutinou.


Bodové nebo kloubové připevnění lze provádět vložením distančních desek,.

Vyrovnávací ( distanční ) rámeček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky