pátek 28. srpna 2015

Detska houpacka drevena

Oblíbená dřevěná dětská houpačka s ohrádkou. Houpačka je vhodná pro děti od let. Velmi kvalitní dřevěné provedení značky Woody. Můžete je zavěsit na dětskou sestavu, na strom nebo je umístit do bytu.


Pro nejmenší děti nabízíme dřevěné houpačky , které zajistí dítěti maximální bezpečí.

Zahradní dětské houpačky dřevěné , zavěšené na větvi, stejně jako kovové zahradní . Barevná dětská houpačka , vyrobená z kvalitního plastu, skvělá na hraní na ven. Rojaplast závěsná dřevěná houpačka Wood. Bytelná dřevěná dětská houpačka pro děti. Dřevěná dětská závěsná houpačka.


Krásná dřevěná houpačka v přírodní barvě. Jednoduše nastavitelná délka .

Pilsan Toys dětská houpačka Funny. Vysoká opěra zad Vám umožní pohoupat i malé dítě. Dětská dřevená závěsná houpačka pro nejmenší.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů dětská houpačka. Výška opěrátka od sedáku: cm. Délka provazu od sedáku po místo zavěšení . Velikost sedátka cca 40x30cm, výška 28cm. Barva provazu se může lišit.


Materiál dřevěný masiv buk . Povrchová úprava impregnace mořidlem, výběr odstínu . Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Maximální hmotnost uživatele 60kg . Výrobek není vhodný pro děti do . Obvodní tyčky na stabilních umělohmotných lanech. Ocelová oka umožňují prodloužení na max 1cma zkrácení poloměru pro . Pevný dřevěný rám poskytuje houpačce vynikající stabilitu na jakémkoliv venkovním povrchu.

U nás máte na výběr dětské houpačky různých druhů. Bezpečné a kvalitní houpačky pro naše nejmenší vybírejte na našem eshopu. Naše dětské houpačky mají velmi pevnou konstrukci s vysokou nosností, která je navíc při.


Klasická dřevěná dětská houpačka od firmy LEGLER je vhodná pro děti od až let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky