pátek 21. srpna 2015

Zahradní lavička tanssi

Oblíbená zahradní lavička Happy Green Tanssi je vyrobena z kombinace oceli a čínského dubu v přírodní barvě. Má ocelovou konstrukci v černém provedení. Zahradní lavička Tanssi je vyrobena z čínského dubu a oceli.


Rozměry: 1× × cm . Zpříjemněte si pobyt venku kvalitním nábytkem, který opravdu vydrží! Během teplých letních dnů není důvod trávit volný čas uvnitř domu, naopak si všichni rádi užíváme krásného počasí a sluníčka. Parametry: nosnost 1kg.


TANSSI , ocelová konstrukce-? Ceny jsou uvedeny včetně DPH. Díky svému atraktivnímu provedení je lavička dokonalým doplňkem pro romantické zákoutí Vaší zahrady. Pohodlí vám poskytnou dřevěné, ratanové, kovové i plastové. Ocelová konstrukce-černá barva, dřevěné latě v přírodní barvě (čínský dub), nosnost 1kg.


Rádi sedáváte na zahradě, terase nebo lodžii a kocháte se přírodou? Provedení výrobku: hnědá barva. Lavička je dodávána v demontu včetně . Vhodné do zahra nebo k chalupě.


Výhodou je její nízká hmotnost pro snadnou manipulaci. Tato stránka používá „cookies“. Soubory cookie nám pomáhají poskytovat, chránit a zlepšovat naše služby. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Podle obecně dostupných zdrojů je stockholmský syndrom určitý druh psychologické vazby mezi rukojmím a jeho únoscem. K športu patria víťazstvá i prehry, ale aj oslavy významných výročí. Možnost unikátního grafického zpracování.


Odlište se od konkurence profesionálním designem, stránek. Jednoduchá administrace veškerého obsahu webu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky