pátek 28. srpna 2015

Lehátko dřevěné

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Hledáte zahradní lehátko dřevěné ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Polohovatelné dřevěné lehátko Nevada je vyrobeno z tvrdého tropického dřeva akácie. Polohu lze nastavit na podhlavníku a také ve spodní části lehátka.

Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax. Nabízíme i skládací modely. Dřevěná zahradní lehátka jsou ideální pro letní odpočinek u bazénu. Relax na takzvaných plážových lehátkách je skvělý. Lehátka jsou vyráběna z tvrdého . Zahradní lehátko plážové, dřevěná konstrukce, nosnost 100kg.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěné lehátko.

Masivní zahradní lehátko z tropického dřeva Shorea. Stabilní polohovací zahradní lehátko v tmavě hnědé barvě - z lakovaného borovicového dřeva. Vysoká odolnost a pevnost materiálu zaručuje dlouhodobou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Deuba Skládací dřevěné lehátko ,cestovní,snadno složitelné: Ergonomické. Opěrka hlavy je vybavena zámkovým systémem - lehce nastavitelná na různé délky. ThermoWood absorbuje až o méně . Dřevěné lehátka - nejběžněji používané lehátka do zahrady, na terasy a víkendové chaty. Pro inspirace na nábytek do zahrady navštivte portál . Opalovací lehátko z olejovaného tvrdého dřeva s certifikátem FSC. Detajlně propracované zahradní . Vyrobeno z masivní borovice pro náročné klienty.


Možnost polohování pod nohama. Opěrku lze nastavit do vodorovné polohy. Relaxační lehátko na různé typy akcí. Pevné dřevěné masážní lehátko s polohovatelnou částí.


Pod lehátkem je umístěna odkládací plocha.

Stohovatelné, velmi pevné, konstrukce masiv.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky