úterý 11. srpna 2015

Brány ploty

Nabízíme online prodej poplastovaného a pozinkovaného pletiva, pozinkovaného pletiva, pozinkovaných poplastovaných sloupků a vzpěr, pozinkovaných . Archiv Podobné Přeložit tuto stránku Hliníkové ploty a brány pre Váš pozemok s ročnou zárukou. Vyberte si z množstva vzorov, veľkostí a farieb. Všetko vyrobíme, dovezieme a namontujeme.


Nechte si na míru vyrobit a namontovat vjezdovou bránu , vchodovou branku nebo plot. Dodáváme po celé ČR se zárukou let.

Skvěle vypadají a vydrží navěky. Posuvné vjezdové brány , branky i ploty z tahokovu vyrábíme a montujeme po celé ČR. Vjezdové brány jsou ideálním řešením pro vjezd k Vašemu rodinnému domu nebo firmě. Jsou praktickým a komfortním řešením uzavření vstupu nebo vjezdu na . Vrata a brány , posuvné, křídlové, kované ploty , prodej a montáž - pohony pro vrata a brány samonosné po kolejnici. Zakázková kovo výroba se zaměřením na brány a ploty.


Ploty a oplocení Pilecký s. Zabýváme se kompletní dodávkou systémů oplocení zahrad a domů ( ploty , pletiva, brány , branky, vrata, vrátka) na klíč.

Dodáme zahradní branky a zahradní brány pro váš plot. Vybírejte branky a brány do oplocení pozemku, zahrady, rodinného domu či sportovního areálu. SKR výroba, prodej, montáž - brány , ploty , výroba bran a plotů, kalkulace, doprava, montáž oplocení. Zámečnictví Davson – ploty vyrábí a montuje ploty a brány. Design řady Half je typický svým uspořádáním lamel, rozehrávajícím hru světla a stínu.


Leží mezi otevřeností řady Airy a uzavřeností řady Full. Samonosná brána je nejmodernějším řešením vjezdu do objektu. Posuvné brány vyrábíme jako samonosné, to znamená, že brána je letmo zavěšená a nejezdí . Naleznete u nás vše pro stavbu plotů , zahradní i vjezdové brány , ale také plechové dveře či lešenářské . Provádíme oplocení pozemků u rodinných . Garážová vrata a brány za bezkonkurenční ceny. Spolupracuje s českou firmou vyrábějící garážová vrata s kvalitou dle evropských standardů.


Vyrábíme na zakázku ploty , vrata, vjezdové brány s pohony, kovové konstrukce, kovové schodiště a provádíme veškerou zámečnickou činnost. Galerie námi vyrobených a instalovaných kovových bran a plotů. Brány a ploty vyrábíme a montujeme na zakázku dle požadavku zákazníka.


Materiál bran a plotů : ocel v povrchové úpravě – zinek, lak, nerez v povrchové . Brány vyrábíme křídlové, posuvné kolejnicové a samonosné. Aký plot sa hodí ku vášmu domu?

Ktorý plot je kvalitný a bezpečný? Odpovede na otázky nájdete v množstve článkov, rád a tipov o plotoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky