pondělí 24. srpna 2015

Fiskars sekera x25

Velká štípací sekera Xpro štípání velkých špalků. Tato sekera se nezastaví před žádným špalkem. Bez větších problémů se s ní dají štípat i ty největší . Unikátní tvar čepele zajišťuje bezpečnou a účinnou práci.


Hledáte fiskars x štípací sekera ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Táto sekera sa nezastaví pred žiadnym kláty. Bez väčších problémov sa s ňou dajú štiepať aj tie. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Její vypouklý tvar posilněný na konci je méně citlivé na zlomení, což přispívá k . Fiskars X- XL: doručení domů nebo na prodejnu. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky.


Dodací lhůta (dny), Skladem kdy zboží dostanu? Lehké topůrko z kompozitního materiálu .

Sa nezastaví pred žiadnym po- lenom a bez problémov štípe aj tie najväčšie kusy dreva. Je to nový model s perfektným vyvážením čepele a. Jen je třeba vyšší opatrnosti při práci s ní. Snadnost, s jakou projede . Nebo stejně dlouhou X, která má pouze jinou, těžší hlavu: Foto11.


Navigace: ZAHRADNÍ TECHNIKA PÁRAL s. Pro štípání velkých špalků, může se také použít k zarážení. Nová konstrukce madla usnadňuje držení a odstraňuje vlhkost díky textuře. Unikátny tvar čepele zabezpečuje bezpečnú a účinnú prácu. Sekera na štípání velkých špalků.


Velmi účinná sekera na štípání velkých špalků. Povrchová úprava čepele snižuje tření o a chrání čepel před . Díky této sekeře se pro Vás štípání stane zábavou a připraví na dlouhou zimní sezónu. FISKARS X, velká štípací sekera , X25.


Nové sekery FiskarsNeobyčajná . Na štípání velkých špalků. Sleva, Cena bez DPH Cena s DPH, Počet. Pro štípaní velkých špalků s průměrem větším než cm.

Plastové pouzdro pro bezpečné přenášení a skladování. Porisko z trvanlivého polyamidu FibreComp vystuženého sklennými vláknami .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky