úterý 11. srpna 2015

Houpačky ze dřeva

Luxusní zahradní houpačka z tropického dřeva meranti - UZN. Máte vybrané filtry: dřevo. Konstrukce houpačky je vyrobená z frézované borovicové nebo smrkové kulatiny , případně z dřevěných hranolů se sraženými hranami.


Venkovní dřevěné houpačky na zahradu různých typů. Se stříškou a odolnými potahy. Dřevěná houpačka , rozměry 15cm x 50cm.

Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci. Masivní zahradní houpačka z tropického dřeva Shorea pro tři osoby. Velmi kvalitní produkt s dlouhodobou životností! Poduška a stříška v zelené barvě - součást . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů zahradní houpačka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Pokud se rozhodujete pro tradiční lavičkovou houpačku , máte na výběr ze dvou materiálů – kov a dřevo , případně jejich kombinaci. Na houpačkách FATMOOSE je houpání vždy bezpečné. Určitě tě dostane množství různých variant, které jsou dostupné již v základních verzích.

Ten pravý relax a rodinnou pohodu zažijete na zahradních houpačkách z našeho. Ideálním materiálem pro konstrukci zahradní houpačky jsou dřevěné trámy nebo kulatina. Co se týče výběru dřeva , doporučujeme vybrat si řezivo z českých . Teak - houpačka bez oleje. Kvalitní zahradní houpačka z tvrdých tropických dřev.


S vysokou odolností proti povětrnostním vlivům a dlouhou životností. Podařilo se nám spojit nádherný design se silou masivního dřeva , . Závěsná dětská houpačka vyrobena z bukového dřeva s možností jednoduché regulace délky závěsu. Pevné lano zaručuje vysokou odolnost.


Zahradní houpačka Aero Star. Houpací zábava pro dva Další hrací věže, houpačky a pískoviště naleznete v e-shopu Wickey! Hodně radosti při prohlížení!


POPIS: Necháme zhotovit houpačky z akátového dřeva , které je velmi odolné a nepodléhá tolik přírodním vlivům, zakoupíme kvalitní řetězy, necháme vyrobit . Různé rozměry umožňují různá zatížení, prodej realizujeme po celé ČR formou . Dřevo je dále ošetřeno tlakovou impregnací, která zajišťuje dlouhou . Pražské designérské studio BOA se spojilo s moravskou značkou Mmcité z Bílovic, aby pro ně navrhli první kolekci dětských houpaček Swing on! Houpačka VeGAS Lux Black - meranti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky