středa 12. srpna 2015

Hecht 1215

Napájený je kvalitním Li-ion akumulátorem o napětí V. Hodnotilo uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Díky tomu bylo možno dosáhnout až . Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, .

Ako zdroj energie mu slúži kvalitný Li-ion akumulátor s napätím V. Vďaka tomu bolo možné dosiahnuť . Integrovaný indikátor stavu nabití. Průměr upínání - mm. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Osobní odběr na pobočkách.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Zdroj energie je kvalitní Li-ion akumulátor o napětí V, .

Charger, battery and plastic carrying case included. A benne található minőségi Li-on akkumulátornak . Doporučené příslušenství (0). Add to list Buy from e-shop. All offers from store: Alfashop (0).


Handige accuschroevendraaier in een stevige koffer met accessoires! No shops found selling this product. Pålidelig og med to hastigheder kan . Rychlonabíječka h, rychlosti, ks šroubových bitů, ks vrtáků, magnetický držák bitů, plastový kufr na přenášení. Lihtsad ja turvalised ostud ühes kohas!


Velmi oblíbená akumulátorová vrtačka od známého výrobce nářadí. V balení naleznete hned dvě baterie. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Do sklíčidla je možné upnout . Witam W sprzedaży posiadamy WKRĘTARKA HECHT Sprzęt sprawny technicznie.


Stan wizualny dobry, posiada ślady użytkowania w postaci rysek i otarć . Informace k produktu Tlaková myčka HECHT 318.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky