pondělí 10. srpna 2015

Benzínové strunové sekačky

Strunové benzínové sekačky. Máte vybrané filtry: benzínové. Benzínové vyžínače jsou vhodné k sekání vzrostlé trávy či plevele.


Oproti benzínovým modelům jsou elektrické strunové sekačky lehčí, tišší a levnější. Nebývají však tolik výkonné a omezují v pohybu svým přívodním kabelem.

Od výrobců Oleo-Mac, Ikra, Wolf Garten, Levita. Nabízíme ucelenou nabídku strunových elektrických sekaček od značek Gardena ,. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze . Výběr vhodné strunové sekačky záleží na mnoha faktorech. Možnost změny na strunovou sekačku s šířkou záběru struny 460mm. Pokud nemáte přístup k zásuvkám, doporučujeme koupi akumulátorové sekačky s možnosti dobití, nebo benzínové strunové sekačky. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Křovinořezy a vyžínače : Sekacky -online.

Výkon motoru je slabší než u benzínových křovinořezů. Vyžínače nemají možnost výměny struny za nůž. Se strunovou sekačkou Stiga snadno posečete i ty nejhůře přístupná místa.


Benzínový vyžínač s nízkou hmotností a děleným hřídelem. Malý vyžínač s nastavitelnou kruhovou rukojetí. Velmi dobrý k vyžínání trávníků a pro dokončovací pr… Akce . Motor 43cmm, šíře záběru křovinořezu 25cm a strunové sekačky 42cm.


Elektrická strunová sekačka je již dnes nedílnou součástí výbavy každého . Jsou-li na vaší zahradě špatně přístupná místa a zákoutí, pořizujeme sekačku strunovou. Pro benzínové vyžínače z Danesi-shop. Netrapte se prací s obyčejnou kosou, vemte si na pomoc elektrickou strunovou sekačku ! Bosch ART strunová sekačka. Mimořádně lehká strunová sekačka. Obecně lze rozdělit sekačky na trávu podle pohonu, tedy na elektrické, benzínové či s akumulátorem.


Dále můžete sekačky dělit na klasické, . S benzínovým vyžínačem McCulloch dáte trávník rychle do pořádku.

Hranatá struna zajišťuje perfektní pokos a minimální ztrátu struny na travnatých plochách. Udržujte si na svém pozemku perfektní trávník pomocí strunových sekaček na trávu. Aku vyžínač Makita DUR189Z Li-ion V - solo Silný vyžínač na… 3. I ty nejvýkonnější benzínové křovinořezy a motorové kosy jsou ještě pořád natolik . Sekačka strunová Dolmar ET-40. Vybírejte podle výkonu, šíře záběru i podle typu pohonu: mezi benzínovými , elektrickými a akumulátorovými sekačkami.


S orientací v pestré nabídce Vám rád. V nabídce klasické elektrické sekačky, benzínové sekačky s pojezdem pro snadnou údržbu velkých ploch bez větší námahy. S jejich pomocí vysekáte trávu podél plotu a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky