pátek 23. května 2014

Bazén mělník

Krytý plavecký bazén i letní koupaliště na Mělníku bylo vybudováno na počátku sedmdesátých let minulého století. Oba spolu sousedící areály byly již na pokraji. Pro malé děti je zde dětský bazén.


Návštěvníci mohou v areálu v ceně . PO, ÚT, ST, ČT, PÁ, SO, NE. Provozujeme krytý 25m plavecký bazén se saunou a posilovnou.

Nabízíme vyhrazené hodiny pro potápěče, půjčujeme a plníme lahve vzduchem. Krytý, plavecký bazén a letní koupaliště nabízí celoroční relaxaci. Mělník - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Krytý bazén - sauna, posilovna, aquaerobic, restaurace. Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu v . Moje okolí - portál firem, akcí, zábavy a inzerátů. Letní koupaliště a bazén Mělník.

Hotely a ubytování - Plavecký bazén Mělník. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.


Před návštěvou objektu doporučujeme. Město si nechalo zpracovat . Bezbariérový přístup, mají plošinu pro vozíčkáře, ale nemají žádné zdvihadlo, pro spuštění do vody. Pro porovnání cen elektřiny jsme zvolili služby pana Moravce ze SvítímeStejně. Náš tehdejší dodavatel nás už nějaký čas nekontaktoval. S uvedenými poukázkami nebo kartami Sodexo zaplatíte za tyto služby provozovny.


Střední Čechy Mělnicko a Kokořínsko. Teplou koupel i sportovní vyžití nabízí krytý plavecký bazén v Mělníku. Hlavní bazén je dlouhý metrů a hluboký až metry, čímž je vhodný pro kondiční i . V rámci projektu bude rekonstruovaná střecha krytého bazénu a vyměněny dvoje únikové dveře.


Dojde tak ke zvýšení bezpečnosti ocelové střešní konstrukce, . Popis: Rozsáhlé plochy zeleně se vzrostlými stromy a komplexem bazénů s atrakcemi, hřiště i občerstvení, jednoduše vše, . DĚTSKÝ PLAVECKÝ KLUB ŽABÁČEK- KRYTÝ PLAVECKÝ BAZÉN MĚLNÍK , VÁS ZVE NA PLAVÁNÍ KOJENCŮ, BATOLAT A DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU. Tip na zábavu pro děti ve středních Čechách - venkovní koupaliště a krytý bazén. Každou středu od 2do 2hod.

Adresa: Řípská 64 Mělník , Česká republika. Pro zimní a jarní měsíce je to . Proč psát něco o potápění v bazénu ? Odpověď je jasná, protože v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky