čtvrtek 29. května 2014

Stolní deska

Sestavte si psací nebo pracovní stůl na míru dle svých vlastních představ. Nakupte zvlášť stolní desku a podnoží a vytvořte si designový kus nábytku. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Police a nábytkové desky koupit o objednat u OBI. Vytvořte si stůl podle vlastní chuti. Kombinujte si stolové desky nebo nohy ke stolu podle libosti a získejte tak originální kousek, u kterého se vám bude pracovat .

Inzerát Ikea- stolní deska LINNMON-nová v okrese Ústí nad Labem, cena 170Kč, od dumna Sbazar. Popis: Prodám stolní desku LINNMON, barva bílá. Police stojí samostatně, stolní deska je zaklíněna do police. Rohová stolní deska SOFT PLUS.


Deska má povrch z melaminu, který je odolný vůči vlhkosti i skvrnám a snadno se čistí. Doplňte podnožím MELLTORP 75×cm. Zhruba týdny po smontování . Flat je univerzální stolní deska , která může být stejně dobře použita jako jídelní stůl, tak i jako pracovní deska. Ať již se rozhodnete ji používat jakkoliv, nemusíte .

Stool Board Stoola Top XL. Odeslat na e-mail Vytisknout nabídku. Stolní deska , tvrdě vrstvená s PVC kašírováním, barva šedáproducts. Hledaný produkt již není k dispozici. Pokud máte nějaké dotazy, obraťe se prosím na naše zákaznické centrum.


Mobilní procesor s velkým výkonem a tichým provozem tak snad konečně bude mít šanci ukázat své . Laminovaná dřevotřísková deska tloušťky mm Zaoblené rohy desky rádius 60mm Olepení hran desek mm plastovou ABS hranou s rádiusem mm. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Moderní stolové desky na míru do interiéru i exteriéru přesně podle Vašich představ. S nábytkem řady Prima lehce vytvoříte ideální pracovní prostředí.


Navíc pracovní desky za trvale nejnižší ceny. Stolové desky české výroby v různých velikostech, dekorech i barvách. Dřevěná deska čtverec o straňe 80cm s ABS hranou.


MONDUM PIAZZA v bílé barvě má rozměry 80x80cm. Je vyrobena z odolného a stálého plastu. Psací stůl Psonoma - dětský pokoj nebo pracovna. Kup teď 1Kč s dopravou 2Kč. Robustní pracovní deska , určená k montáži na dílenské stoly řady PRO .

Jednolitá kompozitní deska , dokonale zvládá povětrnostní podmínky. Materiál Duranite je de facto bezúdržbový. Díky povrchové úpravě skvěle odolává UV . Konferenční stůl IRIS TABLE, Lamino deska (IR 852), Ø 60cm.


Skleněná deska stolu Stern. Sklo je temperované a satinované, hrana desky je zkosená, sklo je matné, s úpravou pro minimalizaci zanechávání otisků prstů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky