úterý 13. května 2014

Fazole pinto

Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Jsou na pohled pěkné, s béžovou slupkou posetou hnědými skvrnami, které se po . Namočte na hodiny (díl fazolí na dílů vlažné vody).


Má lehce pikantní chuť, proto je nejčastěji využívána v mexické kuchyni. Tento druh fazole je díky své moučné konzistenci vhodný pro široké použití.

Je nazývána jako křepelčí fazole. Její moučná konzistence v kuchyni. Uplatní se v polévkách, pomazánkách, zapečených pokrmech, pyré i jinde. Složení: fazole pinto BIO. Může obsahovat stopy lepku.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Vláknina povzbuzuje činnost střev a tím působí jako prevence zácpy a rakoviny tlustého střeva. Vhodná na přípravu pomazánek nebo .

Rozpustná vláknina na sebe váže cholesterol a tím snižuje riziko srdečních onemocnění. Země výroby: Česká republika. Výrobce: Zdraví z přírody, Ing. Jemně kořeněný krém z pinto La Costena. Pinto fazole jsou tradiční součástí mexické kuchyně.


Středně velká lehce pikantní fazole pinto , která se hodí do pomazánek zrovna tak , jako do tradičních luštěninových pokrmů. Existuje spousta druhů fazolí lišících se tvarem, barvou a chutí. Pinto , žampiony, pórek, papriku, sezamový olej, sůl, shoyou, kayenský pepř, saturejku, kmín, celozrnný kuskus, ředkvičky. Povzbuzuje především činnost střev a váže na sebe cholesterol.


Je známo, že fazole nadýmají. Je proto vhodné je před přípravou delší dobu namáčet, čímž. Každá z více než 5pěstovaných odrůd přirozeně bezlepková.


Tentokrát je to, mně úplně neznámá, fazole Pinto. A musím říct, že výsledek je opět 1:pro fazole. Tyto barevné fazole mají lahodnou, jemně pronikavou chuť a jsou velice oblíbené v italské kuchyni a pro svou moučnou konzistenci mají široké uplatnění. Má výbornou, lekce pikantní chuť.


Je moučné konzistence a tím nabízí šikoré využití.

Vynikajícího chuťového výsledku dosáhnete v kombinaci s . Uložte si fazole pinto do svého jídelníčku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky