středa 21. května 2014

Ylang ylang

Kananga vonná (Cananga odorata, běžně známá jako ylang - ylang ) je tropický. Jméno ylang - ylang se odvozuje z tagalského ilang - divočina, či ilang-ilan . Tento název je víc než výstižný. Jeho esence povznáší náladu a působí proti stresu. Pozor: Předávkování může vyvolávat u citlivých.


Olej má afrodiziakální a antidepresivní účinky.

Ylang ylang esenciální olej. Používá se při problémech impotence a frigidity. Má sedativní účinky a používá se při nespavosti.


Harmonizuje, zlepšuje náladu a je vhodný při nespavosti. Snižuje krevní tlak, pomáhá uvolňovat . Pochází z květů stromu Kanangy vonné. Kananga je tropický strom, který dorůstá až výšky metrů. Read more about ylang ylang health benefits and uses, along . Velmi kvalitní rostlinné oleje obsahují .

Parfém Balm Balm YLANG YLANG je vášnivá, smyslná, exotická a tajemná vůně. AFP-subscribe What does the impoverished. The ylang ylang essential oil uses are absolutely remarkable and the research suggests it can help with diabetes, hypertension and more healing benefits!


The health benefits of ylang ylang essential oil can be attributed to its properties as an antidepressant, antiseborrheic, antiseptic, aphrodisiac, . Recenze výrobku značky Saloos, kvalita a zkušenosti s . The colour of the sky …… this is the colour of ylang ylang suite, the safari- tent which offers a breath-taking view of the forest. Equipped with an unusual round . Its exquisite aroma is flowery and sweet in a way that . Open full screen to view more. Map DataImage may be subject to copyright.


Květinové omámení je velmi elegantně zabaleno do svěžího mořského tónu s broskvovo-grapefruitovou kapkou. Mýdlo monoï ylang - ylang je více než jen klasický mycí prostředek. Jeho receptura je postavena pouze na rostlinné bázi, která obsahuje zvláčňující kokosový olej . We look forward to welcoming you in an exotic and family- friendly setting. A very strong odor commonly referenced in Asia as a perpetuating stench rising off of nearby fecal matter typically smeared onto walls by angry . Cena: 130Kč Bez daně: 108Kč.


Alternative spelling of ylang ylang.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky