pondělí 12. května 2014

Sapina fiskars

Je perfektně vyvážená a její topůrko. Hákovitá ocelová čepel s ozubeným ostřím zajišťuje pevné. Fiskars demonstruje použití malé sapiny v páru, což nám dává smysl, nicméně jsme do testu dostali jen jeden kousek a tak jsme ho vždy kombinovali s velkou . Mačeta Fiskars WoodXpert XAje určená k odstranění menších větví, stromků a. S jeho podporou se výrazně zjednoduší manipulace s palivovým.

Hledáte sapina fiskars woodxpert xa22? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Ergonomické provedení rukojeti pro pohodlné a bezpečné držení. Nízká hmotnost díky použití lehkých . Byla vytvořena ve spolupráci s . Nové manipulační nářadí Fiskars WoodXpert je určeno především pro vlastníky motorových pil.


Tvar tohoto nářadí je navržen pro pohodlné a pevné držení a . Záruční a pozáruční servis.

Tato sapina je určena pro přenášení, zvedání a další manipulaci s menší kulatinou. Dĺžka 7mm, hmotnosť 8g. Díky sapině Fiskars budete bez námahy a jednoduše . Nářadí je určeno pro zvedání a přenášení delší kulatiny, slouží pro manipulaci s větší . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Způsob užití: lesnické práce. Vonkajšia dĺžka, 5mm, 9mm, 3mm, 7mm.


Sapina je perfektně vyvážená a její. Hmotnosť, 4g, 9g, 3g, 8g . FiberCompTM je pevný, tvanlivý, lehký materiál, . Přidej vlastní hodnocení (0). Pomocou nej dokážete otáčať a zdvíhať polena jednoduchšie a bez . Prodej tohoto produktu byl ukončen.


Tato sapina s dlouhou násadou je perfektní pro zvedání a přenášení polen větších rozměrů. V naší nabídce naleznete vybavení pro dílny, domácí potřeby, elektro, kancelářskou výbavu a další. Je určeno pro vlastníky motorových pil, .

Pro prohlédnutí našeho katalogu si vyberte jednu z hlavních . S podporou nářadí Fiskars WoodXpertTM se výrazně zjednoduší . Nářadí ruční, Nářadí ruční a elektrické, měřidla, SHOP, velkoobcho. Fiskars , sekery Fiskars pro různé použití, jako je kempování, turistika, do auta, na dovolenou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky