středa 21. května 2014

Tlakové vzduchové hadice

Doprava kapalin a stlačeného vzduchu v dolech stavebnictví, . Nezapomínejte i na fakt, že s rostoucí teplotou klesá tlaková odolnost. Hadice pro rozvod stlačeného vzduchu. Veškerý sortiment zahradních hadic , průmyslových hadic , technické ploché a. Hadička z polyuretanu pro dopravu tlakového.


Naviják automatický, vzduch.

Průmyslové hadice jsou určeny pro rozvod stlačeného vzduchu a vody. Pro transport stlačeného vzduchu lze použít také různé typy hadic uvedené ve skupině HADICE , a zvláště v kapitolách: hadice pro vodu a vzduch a univerzální. Tlakový vzduch - Technické-součásti. Nabízíme také různé vzduchové spojky, redukce a koncovky. V kategorii Rychlospojky pro hadice na stlačený vzduch naleznete širokou nabídku výrobků a řešení.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. V našem sortimentu najdete PVC hadice ke kompresoru, . KONSTRUKCE: - vnitřní vrstva: gumová, černá, SRB - vnější vrstva: gumová, černá s otiskem . Flexibilní tlakové hadice , určené pro běžné práce se stlačeným vzduchem.

Obal hadice na vzduch je černé barvy a odolává povětrnostním vlivům, výztuž tvoří ovin syntetickou přízí. Umělohmotná hadice na tlakový vzduch. Konekt-HK - Pryžové hadice s tlakovým opletem pro dopravu vody, kapalin a tlakového vzduchu. Použití průmyslových hadic.


Antistatická hadice pro horký vzduch a kapaliny. Vyrábíme olejové a vzduchové tlakové hadice různých délek a průměrů na zakázku. Vzduchová hadice , vhodná pro dofukování kol u benzinových pump, v servisech atd. Vzduchová tlaková hadice m velmi kvalitní a flexibilní vícevrstvá gumová hadice s vnitřní výztuží dlouhý dosah m, není potřeba přemísť. Výpočet je určený pro tlakové.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Specifikace: Vnitřní průměr mm Vnější průměr mm . Pokud používáme pneumatické nástroje jen občas, dobře si vystačí s obyčejnou hadicí o délce do cca m, většinou o průměru ½“. Univerzální hadice určená na tlakový vzduch i vodu na stavbě, v průmyslu i pro . Mezi vybavení, které při práci s kompresorem jistě oceníte patří, tlakové hadice , tlakové spirálové hadice , rychlospojky, jednotky pro úpravu vzduchu , jako jsou . Proteco tlaková hadice Proteco 10. Polyuretanová hadice na vzduch barva modrá (PU hadička) Zobrazit větší.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky