úterý 27. května 2014

Motokáry písek

Autoklub Písek Hradiště v AČR. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba Kart Centrum, CMKARTING, Půjčovna PuJaMi,. CENÍK ZAJIŠTĚNÍ FIREMNÍCH DNŮ NA TRATI V PÍSKU -HRADIŠTI. Cena za motokáru INDOOR GX 2na.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na .

Písek – Dlouhých šestadvacet let už se konají na automotodromu na Hradišti velké motoristické závody. O uplynulém víkendu se zde jelo . Trénink motokár na písecké dráze s mezinárodní účastí. Písek – Autodrom na Hradišti bude o víkendu dějištěm třetího závodu mezinárodního mistrovství republiky v motokárách.


V Písku se jela čtvrtá část šestidílného seriálu mistrovství . Toužíte po nevšedním zážitku? Láká vás adrenalin a propadli jste rychlé jízdě? Pak právě pro vás přinášíme deset tipů na motokárové dráhy . Domácí motokárový šampionát pokračoval na začátku prázdnin čtvrtým podnikem v Písku.

Počasí jezdce opět potrápilo, pršelo v pátek, pršelo také v sobotu při . Popis: Prodám použité motokáry osazené . Aktuální katalog firem v kategorii Motokáry a dráhy pro motoristický sport Písek. Vítejte na stránkách motokárové dráhy v Táboře Přijďte si užít spoustu zábavy na našem krytém motokárovém okruhu a zajezdit si v motokáře. Znojemský tým KRTZ nastoupil do tohoto závodu celkem se sedmi . Nabídky pro kategorii Motokáry a město Písek na Slevomat. Motokárový areál se nachází nedaleko Písku v městské části Hradiště. Tipy kam na výlet s dětmi - Písek - motokáry.


Kam na výlety s dětmi po celé České republice za zábavou, poznáním, historií, . Po týdnu se na hradišťském okruhu utkají jezdci motokár. Celý víkend budou závodit v různých kategoriích seriálu mistrovství České republiky v . Stylový hotel s možností pořádání oslav a večírků. Hotel Cade ubytování ve městě Písek s bohatým sportovním a kulturním vyžitím. V současné době je společnost téměř soběstačná při výrobě komponentů na výrobu vlastních motokárových motorů a motocyklů.


Po skončení páté letošní burzy pořádané naším klubem v areálu Sedlčanské kotliny se část členů rychlým přesunem odebrala na motokárovou dráhu do Písku. Poprvé v životě jsem se vypravil na okruh v Písku. Jednou jsem ho jel v motokáře , kamarád nějak zařídil možnost jezdit na závodních 125cc . Najděte ideální dodavatele na vaši firemní akci snadno a rychle.

Srovnejte nabídky, šetřete čas i peníze. Auto klub Hradiště v AČR Písek. Mistrovství české republiky - motokáry 7. MISTROVSTVÍ SVĚTA V POWERLIFTINGU.


Zvláštní ustanovení Písek , 25.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky