pondělí 26. května 2014

Litinový rošt weber

Například tradiční wok pánev pro přípravu asijských jídel, litinový hrnec na dušení a omáčky, nebo litinový odkládací rošt či mřížka na steaky. S litinovým grilovacím roštěm dosáhnete perfektního otisku grilovací mřížky, která je známkou perfektně zvládnuté techniky grilování. Na prudké opékání, pro perfektní . Novinka Doprava zdarma Náš tip.


Připravujete jídlo na velký večírek?

Litinový grilovací rošt GBS - Spirit 300. Tento kvalitní litinový rošt je určen pro Big Green Egg o velikosti L, což je průměr cm. S tímto litinovým roštem můžete grilovat . Tál lze nahradit místo části děleného grilovacího roštu grilu.


WEBER Gourmet litinový hrnec s poklicí. Máte zájem o nákup LITINOVý ROšT SEAR GRATE? Nerezový rošt výrazně pozvedne úroveň vašeho grilu a znásobí vaše .

Zjistěte si na našem webu o produktu LITINOVÝ ROŠT SEAR GRATE více informací a nakupte za . Internetová prodejna společnosti HANSCRAFT, s. Prodej elektrokol, mobilních vířivek, infrasaun a bazénového příslušenství. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Je vyrobena z porcelánem smaltované litiny a patří do systému Gourmet BBQ. Dělený porcelánem smaltovaný litinový rošt Gourmet BBQ System činí . Porcelánem smaltovaná litina. Zespodu grilu je odnímatelná nádoba pro odkapávající tuk. KINGSTONE litinový rošt pro plynové grily. Sear Grate - litinový rošt , litinová pánev a . GCalifornia BBQ Premium.


S grilem obdržíte také litinový rošt Culinary Modular, na němž snadno . PříslušenstvíNádobí, rošty a grilovací desky. Možné použiť iba so sadami Gourmet Šear a Gourmet s panvicou.

Weber grilovací rošt GBS pro plynový gril Spirit série 200. Liatinový rošt s vyberateľným stredom urobí z vášho grilu Spirit univerzálny stroj, na ktorom si vďaka doplnkom pripravíte všetko od pizze po palacinky. Odkládací litinový rošt Weber.


V kategorii doplňkového příslušenství GBS pro grily Weber se nenachází pouze litinové pánve, grilovací mřížky, stojany na kuřata . Gourmet BBQ systém, grilovací rošt s vyměnitelným středem, je praktickým doplňkem pro plynové grily a grily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky