středa 28. května 2014

Odpuzovač divoké zvěře

Hledáte výkonný a kvalitní odpuzovač (plašič) divoké zvěře ? Potřebujete poradit s výběrem a instalací odpuzovače ? Repelenty a odpuzovače proti zvěři , omezující její pronikání na nežádoucí plochy , bez nutnosti nátěru ochraňovaných dřevin a rostlin - Kornitol a Hukinol . Pachové odpuzovače Hagopur zabrání střetům zvěří s autem, účinnost až. Vyberte si pachový odpuzovač divoké zvěře u nás a ušetříte!

K zaplašení divokých zvířat jako jsou kuny, divoká prasata, srny aj. Přiložený speciální reproduktor vydává . Poradíme s výběrem a nabídneme vhodný typ. Stop černé zvěři je pachový odpuzovač divokých prasat na bázi přírodních pachů , které černé zvěři signalizují přítomnost přirozených nepřátel.


Deramax-Trap - Ultrazvukový odpuzovač -plašič divoké zvěře empty. Deramax- Trap - Ultrazvukový odpuzovač -plašič divoké zvěře. Přístroj je určen k odpuzování srnčí, jelení, dančí zvěře , divokých prasat, lišek, zajíců, kun a drobných hlodavců z .

Odpuzovač škůdců s bateriovým napájením. Použití špičkových součástek a kvalitních materiálů spolu s výrobní . Automatická změna kmitočtu i výkonu. Kvalitní odpuzovač ‐plašič divoké zvěře. Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup odpuzovače divoké zvěře. Solární pulzní ultrazvukové odpuzovače v parkové úpravě pomáhají efektivně.


Tento návod k obsluze je . Je to daleko i na instalaci ohradníku napájeného na AKU ? Páska dle mě nepomůže, já jsem měl pachový ohradník . Hornet V-1byl navržen pro vysílání vysokofrekvenčních ultrazvukových vln, s dosahem více než 5metrů. Vyžeňte otravné kočky a psi. Generuje specifické ultrazvukové signály, které jsou pro danou divokou.


Vysokofrekvenční odpuzovač i Hornet V1vysílá akustické vlny, které jsou nepříjemné na poslech většiny zvířat v blízkosti jedoucího vozidla. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.

Běh srnce, divokého prasete nebo zajíce přes cestu často končí nebezpečnou srážkou. Jenomže jak zvěř přinutit, aby se silnicím vyhnula? Prostředek pro odpuzování lesní zvěře Hukinol je šetrný k životnímu.


Hagopur, Armacol a řada dalších pachových odpuzovačů zvěře má . Elektronické odpuzovače škůdců jsou přístroje (zařízení) určené k odpuzování škůdců z. Návod k použití přístroje: Deramax-Leon (ultrazvukový odpuzovač divoké zvěře ). Jedná se o odpuzovače kun, lasiček, myší, potkanů, krys, toulavých psů a koček, divoké zvěře , odpuzovač ptáků Deramax-Bird či odpuzovač netopýrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky