úterý 13. května 2014

Krytý bazén mohelnice

Navštivte mohelnický krytý bazén. Plavecký bazén o rozměrech 25x12. Teplota vody 2- 24°C. K dispozici plaveckých drah se startovními bloky. Provozujeme plavecký , krytý bazén.


Nabízíme plavání kojenců a batolat.

Celý rok, každý den jiná otevírací doba. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény, plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání. Bazén je po rekonstrukci otevřen.


Otvírací doba: Po - Pá: 14. Poskytované služby a vybavení: plavání pro kojence,. V areálu se nachází také sauna, biosolárium a řada dalších relaxačních.


Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny.

Ty potěší zejména rodiče s malými dětmi a rozšíří se . Délka bazénu je 23m, šířka 15m. Toto je seznam plaveckých bazénů v Česku, které jsou vhodné k pořádání soutěží v závodním. Služby bazénu zahrnují: parní lázeň sauna . V tabulce je uveden počet plaveckých drah pro kryté dlouhé bazény (K50), kryté krátké bazény (K25). Relaxovat a odpočinout si můžete.


CZ - rezervační a informační systém. Poradíme Vám, jak vybrat snadno a rychle venkovní a vnitřní bazény , sauny a vířivky. PZP pro své pojištěnce připravila vstup do vybraných plaveckých bazénů ve vybraných lokalitách zdarma nebo za zvýhodněnou cenu (sleva ze vstupného), . Vybavení: krytý bazén , dětský bazén , fit centrum, pedikúra, masáže, finská.


V provozu je krytý plavecký bazén , ATC Morava Camp. Mohelnice je krytý bazén se saunou. Atrakcje turystyczne w okolicy.


Systém zahrnuje pokladnu, vstupní turniket a informační terminál. Získejte nové zákazníky a zvyšte svůj zisk. Nalezněte podobné poptávky jako je poptávka. Místem plnění je krytý bazén na adrese 1.

Termín plnění: - zahájení dokončení montáže včetně předání dodávky objednateli .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky