čtvrtek 8. května 2014

K triumf areál sport relax

Unikát svého druhu: ubytování s výhledem do obory. Archiv Podobné Neváhejte nás kontaktovat. Hotel K- Triumf - vše na jednom místě. Rozlehlý areál je obklopený přírodou a má skvělé podmínky pro sportování, relaxaci, rodinnou dovolenou i firemní.


K dispozici je společenská místnost i půjčovna sportovních potřeb.

Náš areál se vyznačuje víceúčelovými aktivitami a specializuje se na služby cateringu a hotelnictví. K-Triumf Resort se nachází na klidném místě ve Velichovkách, km od Jaroměře. U nás naleznete vše, na co si vzpomenete - ubytování, wellness, konference, sport , příroda. Ubytujte se v krásných pokojích, pokochejte se . K-TRIUMF AREÁL SPORT RELAX Hotel.


Ke sportu a relaxaci slouží tenisová hala se dvěma kurty s povrchem. Areál hotelu dále nabízí mnoho klidových a odpočinkových zón.

Rekreační areál sport relax Triumf východní čechy, dovolená a ubytování v okresu Náchod - nabízíme vybavené pokoje a apartmány, sportovní zázemí, relaz . Vybavení hotelu: Konferenční místnost, Internet, - reference. K Triumf areál Sport relax - Lysá hora. Turistická oblast: Kladské pomezí. K TRIUMF - AREÁL SPORT RELAX.


K-Triumf je rozsáhlý konferenční komplex ležící v krásné krajině v. Vám oficiální video prezentaci areálu K-Triumf ! Areál K-Triumf se nachází v malebném prostředí podkrkonoší. Veškerý servis a služby, včetně nadstandardních, využijete v rámci jednoho areálu. Areál Hotelu K-Triumf najdete v malebném Podkrkonoší ve Velichovkách, km. Sport i lenošení v areálu K-Triumf ve Velichovkách.


Mariánské Lázně plné relaxu v hotelu s bohatým balíčkem unikátních wellness procedur a polopenzí − 77 . Noc pro zamilované ve sport areálu resortu K-Triumf ve Východních Čechách. Relax i sport v lázeňské obci Velichovky. Své si tu najde opravdu každý.

Great discounts, no booking fees. Sportovní stavby a hřiště od profesionálů. Společnost Forward tenis je specialistou na sportovní stavby.


Dodává sportovní povrchy pro venkovní i vnitřní použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky