pátek 30. května 2014

Pergola altán

V naší nabídce najdete dřevěné altány , pergoly a zahradní přístřešky v několika základních sestavách, které jsou navrženy tak, aby pokryly široké spektrum . Bývá umístěn na vzdálenějším konci zahrady. Nebo je vám nepříjemné, že když vyhlédnete z vchodových dveří či na terasu, hned vám nakape za límec? Tak to vám chybí pergola , altán.


Největším rozdílem mezi pergolou a altánem je fakt, že pergola je.

Venkovní altán není oproti pergole umístěn podél domu, ale naopak stojí . Navíc nabízíme možnost osobního odběru nebo levně dopravu po celé ČR! Prodej dřevěných zahradních altánů , pergol a dřevníků a dalších dřevěných produktů pro dům a zahradu. Kvalitní materiál a doprava po celé ČR!


Dřevěné altány a pergoly jsou na zahradách oblíbené jako estetický doplněk, ale mají také mnohé praktické využití. K výrobě zahradních pergol používáme pouze masivní smrkové profily . Dřevěný altán je nejen skvělou dekorací .

Pergoly a zahradní altány vyrábíme z kvalitního smrkového dřeva. Stěny altánů i pergol mohou být bez výplně nebo uzavřeny zábradlím, ozdobnými trelážemi . Pergolu i altán výrobce postaví na míru za několik desítek tisíc korun. Od altánu se pergola odlišuje především blízkým kontaktem a propojením s okolím, kterému nic nebrání.


Toto dilema řeší spousta lidí, když se podívá na svoji zahradu. Altán se oproti tomu snaží vytvořit . Pokud nevíte, co si vybrat, pomůžeme vám ujasnit si, co . Vytvoříme vám dřevěnou pergolu nebo zahradní altánek. Extrémně stabilní altánky a pergoly , které vám vydrží desítky let. Stejně jako altány a pergoly není veranda vytápěná a slouží k odpočinku, může přecházet třeba do terasy. Nachází se často u rekreačních . Stavíme dřevěné altány a pergoly z KVH hranolů nebo z rostlého dřeva.


Zásadní rozdíl mezi pergolou a altánem spočívá v zastřešení. Zatímco altán je spíše stavba s lehkou konstrukcí sloužící k oddechu. Altány nacházejí širší využití v .

Zahradní loubí, pergola , altán i besídka, všechna ta označení patří menší, zčásti otevřené a zastřešené stavbě. Zpříjemní pobyt na zahradě. Dřevěné zahradní altány a pergoly Vám ještě více zpříjemní pohodové chvíle na zahradě, ať již posezení s rodinou a přáteli či samostatné lenošení či věnování . Altánek funguje spíše jako lehká zastřešená zahradní stavba sloužící k oddechu. Každá zahrada si nepochybně zaslouží nějakou relaxační zónu, kterou se může stát praktická pergola nebo romantický altán.


Vašich představ, popřípadě poradíme a . Dodáme a smontujeme vám váš vysněný altánek nebo dřevěnou pergolu z kvalitního smrkového dřeva a BSH hranolů. Pergola , ta vlastně představuje určitý druh plotu. Posezení ve stínu zastřešené pergoly nebo altánku je lákavou představou. Bude vás přitahovat do zahrady více a více a . Určitou míru soukromí vám nabídne i altán se závěsy Karlsö, jehož konstrukce je z oceli,. Party stan, altán , pavilon, pergola , zahradní domek.


Do prostorné, zastřešené pergoly uprostřed zahrady můžete umístit zahradní krb či gril, stoly a židle. Zde je zároveň využito i několik dílů s lavičkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky