čtvrtek 29. května 2014

Ovladač came

Dvoukanálový dálkový ovladač Came. CAME TOP, model TOP 432NA. Frekvence ovladače je 43MHz. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu. V katalogu nemáme podrobnější informace o dálkový ovladač came.


Plně nahrazuje model TOP-432NA - pouze jiný design.

Tento model ovládače nahrazuje starší . Tato nabídka od prodejce pbeer byla archivována dne 12. V této aukci s počáteční cenou. Fix-Fq univerzálny diaľkový ovládač pre pohony Came. Nahrádza originálne ovládače Top-432-Ev, Top-432-Na, Top-432-EE, Tam-432-Sa a Key Sub-4 . Klíčové ovladače, dálkové ovladače, příslušenství k pohonům, ovladače, přijímače. Ovládač už vypredaný, posielame novší model.


Jednoduché programovaní ovladače. V případě originálních ovladačů je nutné často použít diagnostiku.

Diaľkový ovládač Top 86MHz sa stáva nutnosťou pre potreby moderných systémov automatizácie. Má štýlový a elegantný dizajn a malé rozmery. PRODÁM 1ROK POUŽIVANÝ PLNĚ FUNKČNÍ KAMEROVÝ REKORDÉR OWSOO TŘI MOŽNOSTI VSTUPŮ KAMER : 8X ANALOGOVÉ KAMERY NEBO. Originálny diaľkový ovládač - nástupca modelu TOP4. Zväčšiť, DO pre brány orig.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Baterie je součástí balení. Came Top-862-EV dálkový ovladač.


Do wishlistu Nové hodnotenie Porovnať. Skladem v CZ 1KS , EU 3KS. Jedná se o novinku, která je plně kompatibilní s dálkovými ovladači. Nakupujte Dalkovy ovladac came nejlevněji na trhu.


Porovnání cen nejlevnejsi dalkovy ovladac came 432na, srovnání cen nejlevnejsi dalkovy ovladac came 432na na portálu HLEDEJCENY. Co je to ovladač , přijímač, co znamenají počty kanálů a další taje ovládání. Předmětem prodeje je pouze přední a zadní plastový kryt dálkového ovladače , .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky