pátek 23. května 2014

Pontec pondopress 15000

Tlakový filtrační set pro jezírka bez ryb do 15ms vestavěnou UV-C lampou o výkonu 11W. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Pond filter PondoPress Set. Biomechanické filtrační materiály a integrovaná předčistící zařízení . Sada tlakového filtru pro jezírka 15. Filtrační bio-mechanické materiály a integrovaná .

Včetně bio-mechanické filtrační jednotky a integrovaným. Double Wire Hose Clips to fit 32mm (5in) Pipe. Spolehlivý set tlakového filtru s UVC zařízením a filtračním . Drukfilterset met helderwater garante voor vijvers en waterpartijen. Inclusief biomechanische filtermedia en . Stavby a služby pro zahradní jezírka, koupací jezírka, zahradní okrasná jezírka, koi kapry, odborné . Vyskladáme celú vašu domácnosť.


Typ filtra (pumpa, rybník), Tlakový filter. Prevádzkové napätie, 2V.

Pressure filter sets with clear water guarantee for ponds up to 10litres (without fish stock) and . Pontec Pondopress Pressurised Filter sets, Complete pond filter kits from Oase. The OASE Filtoclear pressurised filter is an excellent choice for small to mid size ponds. Kompletný hobby filtračný set pre malé jazierka max do m3. Oczyszczanie biologiczno-mechaniczne filtrem sprawia, że woda w zbiorniku wodnym jest bardzo czysta.


Primerjaj s podobnimi izdelki. Tlakový, bio-mechanický, filter s integrovanou 11W UVC lampou. Vyčistenú vodu možno priviesť do metrovej výšky a takto možno prevádzkovať potok. Pontopress vsebuje bio-mehanični filter z . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Set mousse Pondopress Pontec. Op zoek naar een Complete vijverfilter met pomp en UV? Wesdijk uw vijverspecialist! Vandaag uw PonTec drukfilter bestel . Shop with confidence on eBay!


Vážení zákaznící, omlouváme se, ale e-shop je z technických důvodů dočasně mimo provoz. Objednávat lze prostřednictvím tel. Prodej příslušenství do zahradních jezírek,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky