středa 28. května 2014

Gardena zahradní čerpadlo 3000 4 classic

Díky většímu sacímu výkonu a . Typ: zahradní Zdroj napájení: elektrické Max. Velký plnící otvor umožňuje. Atraktivní vstupní model s vysokým sacím a výtlačným výkonem. Vzhledem k jeho vysokému sacímu výkonu a . Oběžné ústrojí čerpadla Jet. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Zahradní čerpadlo - sada Gardena. Jmenovité napětí (V) 230V Jmenovitý výkon motoru (kW) 6 . Toto je překlad originálního německého návodu k obsluze. Přečtěte si prosím pečlivě návod k obsluze a . Vítejte v zahradě GARDENA. Pročtěte si prosím pozorně tento návod k použití a řiďte se. Lehké a robustní čerpadlo , které se snadno používá pro rozmanité účely.


Je ideální díky většímu sacímu výkonu a tlaku. Elegantní nástupní model s vysokým sacím a tlakovým výkonem. Lehké, robustní a snadno ovladatelné.


Mnohostranné použití: k zavlažování, ke zvýšení tlaku, k. Sháníte kompaktní zahradní čerpadlo pro zavlažování, zvyšování tlaku nebo k přečerpávání vody z bazénu? Samostatný výpustný šroub k vyprázdnění čerpadla před příchodem mrazu. Kompletní řešení připravené k okamžitému použití.


Materiál: Gardena a McCulloch. Již let pečuje GARDENA o zahrady a přináší inovativní. Nabídka sad zahradních čerpadel GARDENA usnadňuje nákup, protože již. Classic - Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Souprava zahradního čerpadla.


Dostupnost, dostupnost týden.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky