středa 14. května 2014

Ubytovací řád penzionu

Ubytovací řád Penzionu Na Dlouhé. Zároveň si Vás dovolujeme . Host je povinen pokoj uvolnit do 10. Penzion ubytuje občana, který se řádně zaeviduje.


V penzionu může být ubytován pouze host, který je k ubytování přihlášen po předložení občanského průkazu, platného . Na základě potvrzené závazné rezervace je penzion povinen hosta ubytovat od 14.

Tento ubytovací řád je platný pro všechny ubytované hosty Penzionu ILDAM, Bohutín. Za tímto účelem předloží host příslušnému pracovníku hotelu ihned po příchodu . Host při nástupu na ubytování předloží obsluze penzionu ILDAM platný . Po příjezdu host předloží příslušnému . Provozovatelem Penzionu Daniela a Arnika je společnost Profi Pohoda s. Pročtěte si ubytovací řád našeho pension Ratzka, který se nachází nedaleko Českého . Host bude zapsán do evidence ubytovaných. Host převzetím klíčů od pokoje bere na vědomí tento provozní řád v plném rozsahu.

Platný ubytovací řád od 1. K ubytování slouží prostorné a . UBYTOVACÍ ŘÁD PENZIONU U ŠTĚPÁNKŮ. Host penzionu bude ubytován po předložení platného dokladu totožnosti pověřené osobě. Podmínky a způsob ubytování. Jsme rádi, že jste se rozhodli strávit chvíle odpočinku, právě v našem. BOUDA DANIELKA VELKÁ ÚPA 109.


Vážení a milí přátelé a návštěvníci. Toto se bere jako hrubé porušení ubytovacího řádu. Host užívá pokoj pouze po dobu, kterou sjednal s penzionem. V den odjezdu je host povinen vyklidit . Součástí uzavřené smlouvy jsou i práva a povinnosti upravené tímto ubytovacím řádem a ceníkem služeb. Pobyt začíná v 15°°hod nástupního dne (nebo podle dohody) a končí v 10°°hod konečného dne pobytu.


Pokud s Vámi cestuje domácí zvíře, lze . Osoby mladší let mohou užívat služby v doprovodu osoby starší let. Přečtete si náš ubytovací řád , který slouží všem našim návštěvníkům. Rovněž doporučujeme se podívat na storno poplatky.


Při příjezdu do penzionu se host prokazuje platným dokladem totožnosti.

Anny, Pasohlávky - ubytovací řád.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky