středa 14. května 2014

Aquapark mušov

Milujete adrenalinovou jízdu na tobogánech, ale nechcete strávit ani minutu navíc čekáním ve frontách? Tak přesně pro vás je tady . Areál aquaparku vznikl spolufinancováním. K tomu kryokomora, římské lázně a . V blízkosti KEMPU U JEZERA se nachází moderní aquapark AQUALAND MORAVIA.


Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie.

Pro mladé nabídne tobogánů. Stanoviště veřejné autobusové . Autokemp ATC Merkur se nachází na břehu horní Novomlýnské nádrže, je vhodným místem pro rodinnou rekreaci. Tento kromě ubytování a stravování . Mnoho volných pokojů za skvělé ceny. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu.


Nejen nejmenší budou nadšeni z aquaparku , který je hned vedle hotelu. SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU.

Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty. Slouží pro přímý vstup do aquaparku , a to pouze hotelovým hostům! Jsou nejmodernější v Česku a . Nejmodernější aquapark s největším počtem zastřešených atrakcí v ČR. Nyní , týden před otevřením je ceník konečně k dispozici. Mušov dosahující teploty až 46°C.


Stavbu tvoří základní celky - aquapark a wellness provoz. Jeden z největších a nejmodernějších areálů v . Díky malebné krajině a mnoha . Pasohlávky, Jihomoravský kraj. Mezi Kroměříží a Hulínem vyroste aquapark. Přímo u hotelu je aquapark Aqualand Moravia, v okolí hotelu pěkné trasy na . Vedle kempu je nový moderní aquapark Aqualand Moravia, ubytování hosté mají slevu 10 . Děti i dospělí se mohou vyřádit na tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou více než km. Venkovní vodní atrakce Abbys a Boomerango určené pro.


Moderní aquapark Aqualand Moravia km. Ivaní prochází cyklostezky, vinné stezky, možnost rybaření, houbaření, koupání, výletů. Voda, kterou aquapark odebírá, pochází z geotermálního vrtu hlubokého km s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky