pondělí 26. května 2014

Nádoba na odpad 240 l

Nádoba na odpadky 240l PH ZE. Kolieska, plastové, kg. Velmi kvalitní plastová popelnice GGA-2na smíšený odpad , pojízdná. Popolnica Gama 2l od 35. DIN EN 840-- odolné UV záření .

Hnědá plastová popelnice o objemu 2l , nádoba na odpad mrazuvzdorný, stálý a pevný plast od českého dodavatele. Původně: 9Kč Ušetříte: 1Kč (– ). Kontejner na BIO ODPAD -v hnědé barvě, objem 240l , kolečka. Standardní nádoby na směsný komunální a separovaný odpad. Vhodná pro laboratoře i nemocnice.


Popelnice plastová na bio odpad SULO 240l. Plastové nádoby - popelnice. Nosnost - 1kg - vhodné pro sběr komunálního a průmyslového odpadu - na přání zákazníka lze .

Nelze použít na odpad po pálení v kamnech, horký popel apod. MEVA nádoba na odpadky 240l PH ZE. Materiál, HDPE (polyethylen s vysokou hustotou). Rámeček přidržovací do nádob na odpad 240l.


Pravděpodobně myslíte, jestli v nádobě o velikosti 240l může být pouze. Zberná nádoba čierna - 2l , 43. Je vyrobena z mrazuvzdorného, stálého a pevného . Slouží nejen k ukládání a následnému vývozu odpadu , zpravidla komunálního, ale i jako nádoba. Vhodné na zber komunálneho aj priemyselného odpadu.


Třídění odpadů do 2l nádob. Biologicky rozložitelný odpad určený na pozdější kompostování vyžaduje bionádoby s dobrou cirkulací vzduchu, aby se . KUKA nádoba na odpad 240l. Našli ste inde na internete nižšiu cenu?


Popelová nádoba 1l pozink, 72- Kč. Přehled svozové techniky a nádob na komunální odpad. Sú dostupné tiež v špeciálnej verzi na bioodpa zlepšujíce podmienky skladovania biologicky rozložiteľného . Obje2l Barva: černá .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky