úterý 20. května 2014

Plastové nádoby na vodu

Zásobníky a nádoby na vodu v pestré škále variant. Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.


Nádoba na dešťovou vodu WALLYCAN 2L. Dekorační plastová nádoba o objemu 2L.

Přeprava poze PPL Sprint - nadrozměrná přeprava. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu , plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu , kádě na. Dům, byt a zahrada › Zahrada › Sudy a barely Archiv Podobné Na Zboží. Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování dešťové vody ze střech rodinných domů.


Sudy na dešťovou vodu : do 4h na prodejně nebo do 48h doma, nákup bez rizika - dní na vrácení zboží. IBC komplety s klecí i samostatné nádrže. IBC nádrž 600L, vstup 15cm, vypláchnutá, s klecí na plastu -2.


Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách.

Plastový sud na dešťovou vodu s víkem je vyroben z vysokohustotního polyethylenu a díky tomu velmi dobře odolává venkovním vlivům včetně UV záření a . PROSPERPLAST AQUACAN plastová nádrž na dešťovou vodu 3l, šedá ICAN3Tvar a konstrukce nádrže je inspirována modelem starověké amfory, . Plastové sudy na užitkovou vodu , kvas nebo odpady. Sud na vodu 300l s víkem a kohoutem. Díky víku uchováte vodu od vnějších nečistot.


Vhodné a praktické do každé zahrady. Najdete i zahradní plastové nádrže na dešťovou vodu. Nájdete tu aj sudy na vodu , či nádoby na medovinu, pálenku alebo iné tekutiny. Vďaka veku uchováte vodu od vonkajších nečistôt. Dodáváme plastové nádrže na dešťovou vodu s dopravou po celé ČR zdarma.


Rychlá a jednoduchá instalace bez nutnosti obetonování. Vysoce kvalitní plastové okrasné sudy na vodu. Sudy posíláme dopravní službou DPD. Nabízíme zahradní plastové sudy na dešťovou vodu , potravinářské sudy vhodné pro víno a mošty i plastové sudy na sypké a pastovité látky používané ve . Použité IBC kontejnery, plastové sudy, kanystry, redukce IBC ventilů, příslušenství atd. Přímo ze závodu Koever CZ Libčice nad Vltavou.


Není vhodné pro pitnou vodu.

Nádrže na dešťovou vodu vyrábíme ve dvou provedeních - podzemní a . Bezplatná inzercia, plastove sudy predaj a inzercia. Predám plastové sudy o objeme litrov vhodné na vodu ,kvas,pomie,obilniny .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky