středa 28. května 2014

Postel intex

Nafukovací postele značky Intex. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Pevný materiál, zvrchu na dotyk velmi příjemný - materiál semiš, zespodu voděodolná.


Díky integrované vzduchové pumpě 230V je . Kompaktní nafukovací matrace poskytuje pohodlí při kempování i při domácím použitím pro hosty. Vnitřní konstrukce a tradiční výška postele zajistí, že se vaši .

Inzerát Dvoulůžková nafukovací postel INTEX. Popis: Rozměry: 190x150x40cm. Toto zboží spadá do kategorie B. Jedná se o zboží, které bylo krátce použito na výstavě, nebo promo akci. Zboží je 1 funkční a připraveno k okamžitému . Vybírejte z nabídky více než produktů Intex a nakupujte pohodlně online.


Nečakane Vám príde návšteva, alebo vaše ratolesti majú u Vás kamarátov ktorý nemajú kde prespať? Ponúkame Vám jednoduché riešenie.

O vašem zdravém spánku se stará patentovaná technologie. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Další slevy ložnice na Kupi. Prišla k vám nečakaná návšteva a nemáte ich kam uložiť?


Máte skvelú domácu párty a účastníci sú už unavení? Slevy, akce a výprodeje značky Intex. Akční nabídky na téma postel najdete na Skrz. Je komfortní nafukovací postel pro pohodlný odpočinek při kempování, na cestách nebo příležitostní přespání. Vestavěná elektrická pumpa 2- 240V zajišťuje . Skvěle se hodí do pokoje pro hosty nebo na . Postel Intex Deluxe Pillow Queen s vestavěnou el.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, . S integrovanou vzduchovou pumpou o výkonu Watt lze nafukovací postel Ultra Plush . Už nikdy se nebudete budit při otočení spoluležícího. Užívejte si luxus nafukovací postele značky . Lůžko nabízí vynikající strukturální stabilitu a podporu. Vyberajte z ponuky viac ako produktov Intex a nakupujte pohodlne online.

Zvýšená nafukovací postel s vestavěnou pumpou twin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky