pátek 23. května 2014

Skluzavka plastová

Velice stabilní a odolná konstrukce. Skvěle se hodí do pokojíku ale i na zahradu ke klouzání do písku i do menšího bazénku. Tmavě růžová skluzavka 28m značky MH je Ferrari mezi krátkými skluzavkami ( obsahuje více materiálu). Upevňuje se ve výšce cca 2-35m. Naše nabídka osloví každého!


Nízká cena a doprava ZDARMA!

Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů skluzavka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Cubs plastová skluzavka modrá Skladem ks. Nosnost 1kg Vám zaručuje, že se nemusíte bát o bezpečí vašich dětí. Plastová skluzavka malá s délkou skluzu 116cm.


V modro-zelené barevné kombinaci. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . Skluzavky na zahradu z plastu , skluzavka.

Luxusní dětská skluzavka z velmi příjemného, celoprobarveného, odolného plastu na podestu o výšce cm. Kvalitní dětská skluzavka značky MONKEY´S HOME s přípojkou na vodu je vyrobena z pevného plastu. Přídavnou skluzavku lze umístit k většině dětských hřišť . Splňuje bezpečnostní certifikát EN 71. Dětská plastová skluzavka vyrobená z HDPE plast, ošetřená UV stabilizátorem.


Ideální nástupní výška je cca 1cm. Dětem přináší dlouhé hodiny zábavných her. Bočnice s madly a mohutné. Stabilní skluzavka se dvěma stupínky.


Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Produkt není momentálně k dispozici.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dlouhá skluzavka Jungle Gym s nástupní výškou 145cm od země. Klouzačka je vyráběna vstřikováním, upevňuje se dvěma 5-6mm.


Všechny námi dodávané typy dětských skluzavek jsou vyráběné z odolného HDPE plastu. Proto vámi vybraná 4m a 3m klouzačka zůstane odolná vůči .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky