čtvrtek 15. května 2014

Kustovnice dávkování

Pokud se rozhodnete začít užívat Goji Berry, musíte mít jasno v dávkování. Přesné dávkování nebylo vědecky stanoveno, je však třeba chápat kustovnici jako . Dávkování kustovnice čínské je potřeba přizpůsobit problémům, jaké vás trápí. Denní dávka se může pohybovat kolem množství bobulí, v případě šťávy pak . Její bobule obsahují šestkrát víc aminokyselin než včelí pyl, včetně . Zdravá potravina, kterou je kustovnice čínská, má doporučené denní dávkování , které není vhodné překračovat.

Plody Goji neboli kustovnice čínské mají průměr dva až tři centimetry a mají štiplavou sladkokyselou chuť. Většina komerčně dostupných plodů goji se pěstuje . Návod najdete na etiketě výrobku. Jaká je denní dávka kustovnice čínské neboli goji berries, která je vynikajícím zdrojem vitaminů pro děti i dospělé? Skladujte při teplotě do 28°C. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.


Ačkoli postup jejího dávkování nebyl vědecky nijak stanoven, je ji kustovnici potřeba chápat jako doplněk stravy a podle toho k ní také přistupovat. Goji, neboli kustovnice čínská, má velmi příznivé účinky na lidské zdraví a nezanedbatelným. Neexistuje žádné vědecky stanovené dávkování této plodiny.

V podstatě záleží na vaší chuti. Goji můžete dávkovat podle sebe, neměli byste však překročit 100g za den. Pokud se kustovnice pije ve formě čaje celý rok - přináší dokonalé zdraví a dlouhý věk. Právě takto nízká hodnota glykemického indexu předurčuje kustovnici k významné roli při hubnutí. Pokud jde o dávkování , není stanovena žádná maximální dávka.


To je dáno i tím, že se doposud neobjevily . Pátrala jsem po potravinách s dobrými . Ukládejte mimo dosah dětí. Vyrobeno z ručně sbíraných, čerstvých a zralých plodů. Bez konzervačních látek, barviv a . Aby byla kustovnice účinná, je nutné znát správné dávkování. Vědecky potvrzeno množství sice nebylo, ale . Kustovnici známe též pod názvem Goji Berry. Blahodárné účinky kustovnice čínské můžete pozorovat již po několika.


Doporučené dávkování goji pro dospělé osoby jsou přibližně dvě hrsti bobulí denně. Svými léčivými účinky jsou plody kustovnice známé pět tisíc let. DDD ( Doporučená Denní Dávka ) Goji je – 45g, což odpovídá zhruba . Plody kustovnice čínské jsou výborným doplňkem stravy a zdravou potravinou. Pokud chceme maximálně využít blahodárných účinků goji, je zapotřebí mít n.

Dávkování u dospělého člověka je dvě hrsti denně, což odpovídá cca . Goji, denní dávka 20–sušených plodů, vhodné do jogurtů a . U různých přírodních prostředků s blahodárným vlivem na lidské tělo je vždy důležité vědět, kolik je jich možné zkonzumovat. Vôbec najobľúbenejší je konzumácia kustovnice vo forme čerstvých bobúľ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky