neděle 8. února 2015

Aquapark pasohlávky

Milujete adrenalinovou jízdu na tobogánech, ale nechcete strávit ani minutu navíc čekáním ve frontách? Tak přesně pro vás je tady. Areál aquaparku vznikl spolufinancováním.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba AQUALAND MORAVIA, Wellness Kuřim s. K tomu kryokomora, římské lázně a. Součástí aquaparku je bazénů, tobogánů.

Aquapark bude lákat všechny věkové kategorie. Pro mladé nabídne tobogánů. Přesný termín otevření ještě není znám, ale stane se tak v průběhu letní sezóny. Typ bazénu: Veřejné bazény. Stanoviště veřejné autobusové . Informace o firmě Dřevomonta s. Mnoho volných pokojů za skvělé ceny.


Pasohlávky , Pasohlávky č. Rezervujte on-line, plaťte až v hotelu.

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nejmodernější a největší aquapark na Moravě. Najdete tu bazénů, tobogánů a skluzavek, saun a nespočet procedur.


Aqualand Moravia je moderní aquapark , pro jehož návštěvníky je zde připraveno. Obrázky z on-line kamer v aquaparku. Jeden z největších a nejmodernějších areálů v . Realizace tří výměníků SUP-usazené na konstrukci, kde v horním patře jsou dva výměníky pro přímou rekuperaci vody z bazénu zpět. SAMOSTATNÝ VSTUP DO AQUAPARKU. Samostatný turniket pouze pro hotelové hosty.


Slouží pro přímý vstup do aquaparku , a to pouze hotelovým hostům! Zájezd do aquaparku Moravia ve vánočních prázdninách pořádá SVČ v termínu úterý 30. Dva největší tobogány v aquaparku.


Projekt aquaparku Aqualand . Nový zábavní vodní park v . První velký termální komplex v ČR, otevírá uprostřed léta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky