pátek 6. února 2015

Viriva vana

Prostorově je řešená až pro čtyři osoby. Intuitivní ovládací panel aktivuje. Zabýváme se výrobou hydromasážních van, vířivek a wellness, včetně realizace. Vonkajšia vrstva vírivky SOHO M- 029S je vyrobená z prvotriednej PVC kože s tmavým vzorom.


Mobilná vírivá vaňa SOHO M-029S PREMIUM.

Najširšia ponuka víriviek. Zadarmo doprava a zapojenie. Dostanete hodnotné darčeky. Vyberte farbu a užívajte výhody masážnej vírivky ! Luxusní vířivá vana pro osoby.


Dokonalé koncepční řešení a vnitřní uspořádání vířivky je navrženo pro pohodlné užívání pro celkem osob. Vířivá vana WS-5nabízí pohodlné sezení, jednu pozici k ležení a obrovské. Má míst k sezení, hydromasážních trysek, barevné LED osvětlení, SPA audio systém, snadné ovládání.

Kruhová vířivá vana Shelby je vhodná pro osob. Má místa k sezení, leh, hydromasážních trysek, ozonizátor, barevné LED osvětlení a snadné ovládání. Vířivka HANSCRAFT AURORA je jedinečnou volbou pro ty, kteří hledají více soukromí a zároveň chtějí vlastnit vířivou vanu skvělé hodnoty! Na našich vzorkovnách si můžete prohlédnout jak s atypické modely, jako je například vířivá vana Manta, tak můžete vyzkoušet nejoblíbenější vířivky Delphina . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte . Hydromasážní vana MAJOR levá je jednoduchá masážní vana s přímými obdelníkovými tvary.


Přečtěte si návod k použití. Penzion nabízí ubytovaným hostům různé druhy vířivých koupelí. Vířivý bazén poskytuje čas na nerušené rozjímání až pro osob.


Na jednotlivých místech si můžete vyzkoušet různé druhy hydromasáží . Masážní vana Laguna Samanta Vision 140x1cm. Každá standardně vybavená vířivá vana musí obsahovat masážní trysky a ovládání. Hlavní dělení je na trysky . Rohová vířivá vana je určena pro dvě osoby.


Samostatné prostory, šatna, sprcha a vířivá vana s teplotou vody 36°C. Vana je určena pro maximálně čtyři osoby, děti do 10ti let mají vstup zakázán. Prémiový design této vířivky dokresluje i LCD výsuvná spa-televize s .

Působí příznivě hlavně na zádové svalstvo, ale uvolňuje i ostatní svalové skupiny a zahání stres. Součástí bazénu je vířivá vana pro osob. Vířivka má trysek ve dvou samostatně regulovatelných okruzích. Vážení hosté, v novém roce na Vás čeká nová a luxusní vířivá vana.


Teplota ve vířivce je nastavena na – stupňů . Dopřejte si luxus u vás doma a kupte si Akrylátové či Přenosné zahradní vířivky od Mountfieldu. Užijte si dokonalou relaxaci v některé z našich exkluzivních .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky